Кадър: БНТ, архивУчилищата не могат да се превърнат в огнища,

...
Кадър: БНТ, архивУчилищата не могат да се превърнат в огнища,
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев: Училищата не могат да се превърнат в огнища на Ковид

Кадър: Българска национална телевизия, списък

Училищата не могат да се трансфорат в огнища, тъй като децата боледуват асимптомно и доста леко, само че могат да заразяват възрастните. Носенето на маска в учебно заведение е въпрос на табиет. Раждаме се голи, само че въпреки всичко привикваме да носим облекла. Това съобщи пулмологът доктор Александър Симидчиев в ефира на Нова телевизия, представен от Novini.bg.

По думите му съответното действие на здравната система би могло да ограничи смъртността в лечебните заведения.   " Имаме открити протоколи и заради тях смъртността в болничната и извънболничната помощ е намаляла фрапантно. Но все пак, когато държанието е несъответстващо - то здравната система ще е застрашена. За всеки един медикамент е значимо да се употребява, когато това се постанова. Например кръвната плазма не е уместно да се ползва при доста леки случаи и при доста тежки случаи ", сподели още той.

Пулмологът разяснява, че ограниченията знаем какъв брой ефикасни могат да бъдат, само че не би трябвало да се постановат на обществото.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР