Кадър БНТ, архивТръмп обяви:  Байдън незаконно ограби нашите деца и ги

Кадър БНТ, архивТръмп обяви:  Байдън незаконно ограби нашите деца и ги ...

Тръмп: Кой знае, може би ще реша да победя демократите за трети пътКадър БНТ, архив

Тръмп обяви:  "Байдън незаконно ограби нашите деца и ги затвори в домовете им".

Дадохме десетки милиарди долари за разработване на ваксините, припомни бившият президент.

Тръмп обвини настоящата администрация, че допуска организираната престъпност и бандите от Латинска Америка да се внедряват в Щатите и да пускат пипалата с в американското общество.

"Кой знае, може би ще реша да победя демократите за трети път." Това заяви бившият президент на САЩ Доналд Тръмп пред ентусиазираната публика на форума на Американския консервативен съюз, като обяви, че именно той е спечелил отминалите президентски избори.

Той обяви пред форума, че настоящият президент Джо Байдън е прекратил установената от него политика на възпиране на нелегалните имигранти през границата с Мексико, през която влизат и действат престъпници, наркодилъри и насилници.

Тръмп обвини настоящата администрация, че допуска организираната престъпност и бандите от Латинска Америка да се внедряват в Щатите и да пускат пипалата си в американското общество.

"Демократите обаче ще получат това, което заслужават, на междинните избори за Конгрес и, кой знае, може би ще се изправя да ги победя за трети път, тъй като, добре знаете, че аз победих на тези президентски избори", обяви Тръмп под бурните аплодисменти на залата.

"Джо Байдън незаконно ограби нашите деца и ги затвори в домовете им", обяви Тръмп по повод политиката на новия президент за борба с коронавируса, предава .

Той обвини демократите, че са спрели стотици милиарди долари, отпуснати от неговата администрация, и са поставили под въпрос бъдещето на американската младеж.

Тръмп подчерта, че ваксините, които в момента действат, или са одобрени, като например тази на "Джонсън и Джонсън", са били разработени по време на неговата администрация.

Дадохме десетки милиарди долари за разработване на ваксините, припомни бившият президент.

Администрацията на Байдън и лъжливите медии крият, че това, което Белият дом прави днес, е да продължи нашия план за ваксинация и борба с коронавируса, подчерта Доналд Тръмп.

Съобщете ни, ако видитегрешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg