Кадър: БНТ, архивС взаимни нападки между депутати завърши днешният ден

...
Кадър: БНТ, архивС взаимни нападки между депутати завърши днешният ден
Коментари Харесай

Тошко Йорданов към Христо Иванов: Аз съм баскетболист висок 3 метра, ако това не е кадруване

Кадър: Българска национална телевизия, списък

С взаимни нападки сред депутати приключи днешният ден в Народното събрание.

" В този парламент ми се повръща от лицемери. Христо Иванов си разреши да лицемерничи за следващ път ”, съобщи Тошко Йорданов и акцентира, че още при договарянията сред Има Такъв Народ и Демократична България са декларирали, че ще поддържат комисията за Буджака.

„ Ние ще подкрепим основаването на тази комисия, по този начин както подкрепихме комисията за Росенец. Това е обикновено, ясно и разумно. Ще подкрепим и всяка комисия, която четиримата зелени в тази зала предложат за всяко друго извръщение с българската природа, било то на морето или в планината. Ще подкрепим всяка комисия, с цел да не издевателстват върху българската природа ”, добави Йорданов, представен от " Нова телевизия ".

На договарянията, които по-късно са водили партиите, лицемерието е траяло.

„ Христо Иванов съобщи в нашата парламентарна стая пред пет индивида, че той би трябвало да утвърди който и да е претендент за министър-председател, който предложим,членовете на Министерски съвет и всяко едно бъдещо предопределение по контролни органи. Иначе губим поддръжката. Ако това не е кадруване, аз съм висок баскетболист. Мая Манолова съобщи пред мен и Виктория: „ Обещайте му нещо на Христо Иванов и след това не го изпълнете ”. Готов съм да отида на детектор на лъжата, с цел да потвърдя думите на тези двама лицемери ”, съобщи Йорданов.

Той добави, че съгласно него Движение за права и свободи и Демократична България си мерят олигарските. От Има Такъв Народ пък имали задоволително прочут водач, който няма къща на Буджака. За партията е „ еднообразно гадно дали ще заменят Доган и Пеевски с Иво Прокопиев ”.

" Ами, да, желаете нашите гласове. Те са навръх половина на вашите, само че са доста скъпи. Редно е да съгласуваме хората, които оферирате, в случай че желаете да подкрепим държавното управление ви. Това не значи, че ние щяхме да имаме право на несъгласие върху ваши решения. Не е зле, в случай че ще ходите на детектор на лъжата, да кажете и това ", отвърна Иванов.

 

 

" Не сме желали дялове, не сме желали порции и недейте да лъжете за това! Просто искахме да знаем за кого ще гласуваме. Публично нееднократно съм казвал, че няма да гласуваме за котки в чувал! Майка ми ме подлага на критика и ми сподели, че не позволявам, че може да има симпатични хора, които не познавам. И като образец даде министърката по ромските въпроси. Обещах на майка ми, че ще кажа това ", добави той.

" Благодаря на Христо Иванов, че си призна, че се е опитвал да кадрува. Ние нямаме потребност от подобен сътрудник! Моля ви, не ни търсете повече за диалози. Тук имате ГЕРБ, ДПС…Всеки, който твърди, че ние имаме нещо общо с Движение за права и свободи, би трябвало да отиде на психиатър ", отвърна Йорданов.

В диалога се намеси и Мая Манолова, която загатна, че Трифонов я е убеждавал да не се кандидатира за кмет на София.

" Ето по тази причина настоявах диалозите да се водят обществено. Ако желаех да падна на вашето равнище, господин Йорданов, можех да кажа по какъв начин и против какво господин Трифонов ме убеждаваше да не се кандидатирам за кмет на София. И все пак, аз излязох против ГЕРБ ", съобщи тя.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР