Кадър БНТ, архивРазпространението на вируса не става на улицата, в

...
Кадър БНТ, архивРазпространението на вируса не става на улицата, в
Коментари Харесай

Андрей Чорбанов: Българската ваксина е готова и чака разрешение за експерименти

Кадър Българска национална телевизия, списък

Разпространението на вируса не става на улицата, в градския превоз и кафенето, става в по стеснен кръг, добави проф. Андрей Чорбанов.

Българската ваксина е подготвена и чака позволение за опити. Това сподели пред БТВ имунологът от Българска академия на науките доцент Андрей Чорбанов.

„ В момента чакаме позволение от съответната организация, която да ни позволи опитите с животни на българската ваксина. Когато получим разрешението, незабавно започваме. Движим се по графика, избран в плана “, сподели имунологът.

„ Няма жив човек, който да каже какъв брой време ще е имунитетът от ковид. Различните ваксини дават друг имунитет. За тази нова генерация ваксини никой не може да каже какъв е срокът, само че се споделя, че ще е най-малко година. Няма кой да каже, дали би трябвало да има отново имунизиране след една година “, сподели още доцент Чорбанов. По думите му е рано да се каже, дали отново ще би трябвало да се имунизираме след година, тъй като тези ваксини още не са изследвани задоволително.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР