Кадър БНТ, архивНежното острие на ГЕРБ отново прикова вниманието върху

...
Кадър БНТ, архивНежното острие на ГЕРБ отново прикова вниманието върху
Коментари Харесай

Атанасова, ГЕРБ: Този парламент произведе само предизборни пушилки

Кадър Българска национална телевизия, списък

Нежното острие на ГЕРБ още веднъж прикова вниманието върху себе си с гръмко изказване.  Освен измененията в Изборния кодекс, този парламент не съумя да даде на българските жители нищо, с изключение на пушилки и мътене на водата,  заявява ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова в пленарна зала. 

" Всички останали помопозно оповестени начинания - за мажоритарната изборна система, за понижаване на дотациите на партиите, за поддръжката на майки на деца с увреждания се оказаха предизборни пушилки. Мътна вода, единствено и единствено да се прокарат промените на Изборния кодекс ", съобщи тя. 

Атанасова се разгласи срещу напълно машинното гласоподаване. По думите ѝ признатите промени основават риск за честността на изборите. По-трудно било да се разчита на програмен продукт, в сравнение с човек с морал. 

" Нашата единствена задача оттук насетне е да подсигуряваме чисти и транспарантни избори. Това е и задачата на ЦИК. Ние няма да позволим да се основават предпоставки за променяне на вота ", сподели още Десислава Атанасова, написа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР