Кадър: БНТ, архивФинанситът Емил Хърсев направи експертен коментар пред БНТ

...
Кадър: БНТ, архивФинанситът Емил Хърсев направи експертен коментар пред БНТ
Коментари Харесай

Емил Хърсев: ББР не е направена да кредитира малък и среден и бизнес пряко

Кадър: Българска национална телевизия, списък

Финанситът Емил Хърсев направи експертен коментар пред Българска национална телевизия за последните вести към Българската банка за развиване.

" Кредитирането от страна на Българската банка за развиване прикова публичното внимание. Икономическият министър разгласи, че няколко крупни компании са взели рекордно високи заеми от банката, която е основана да отпуска паричен запас на дребни и междинни предприятия. Само преди ден отново от изяви на икономическия длъжностен министър стана ясно, че огромните заеми са отпускани против доста по-ниски лихви. Има метод по какъв начин да се откри вероятно нарушаване при кредитирането от страна на Българската банка за развиване ", разяснява финансистът в " Денят стартира ".

" Тази банка не е направена да кредитира дребен и междинен и бизнес директно. Тя има една локация. Банки, които могат да поемат кредитиране на тъкмо този сегмент, би трябвало да имат развита необятна клонова мрежа, тъй като този бизнес с дребните си обороти има потребност от обслужване на място ", изясни Емил Хърсев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР