Кадър БНТ, архивДоналд Тръмп даде интересно мнение по актуална тема

...
Кадър БНТ, архивДоналд Тръмп даде интересно мнение по актуална тема
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Хакерската атака не е на Русия, може да идва от Китай

Кадър Българска национална телевизия, списък

Доналд Тръмп даде забавно мнение по настояща тематика от известно време. Тръмп съобщи, че  медиите преувеличават мащаба на осъществената хакерска офанзива против компютърните системи на американското държавно управление и позволи, че зад него може да стои Китай.

" Хакерската офанзива наподобява доста по-значима винформациите на лъжливите медии, в сравнение с е в реалност. Бях изцяло осведомен и всичко е под цялостен надзор ", написа той в страницата си в Туитър в събота, написа БГНЕС.

Той не се съгласи с изказванията на няколко медии, че група хакери, работещи за Русия, може да стои зад офанзивата и вместо това позволи, че Китай може да е забъркан в нея.

„ Русия, Русия, Русия – това е обичана ария, когато нещо се случи, тъй като демократичните медии, в по-голямата си част заради финансови аргументи, са уплашени до гибел да обсъдят опцията това да е Китай (и може да е бил той!) “ , твърди президентът на САК.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР