кадър:БНТ 1Какво се случва с опозицията месеци преди изборите. Отговорите

...
кадър:БНТ 1Какво се случва с опозицията месеци преди изборите. Отговорите
Коментари Харесай

Крум Зарков: Няколко министри се смениха, но нещата не се подобряват

кадър:БНТ 1

Какво се случва с опозицията месеци преди изборите. Отговорите идват от заместник-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Крум Зарков.

По отношение на правораздаването и правосъдната промяна последните три години и половина бяхме ръководени от най-некомпетентното държавно управление до момента, съобщи в " Панорама " заместник-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Крум Зарков.

" Да си съпротива, значи да си изправен против властта. Значи да вбесиш доста мощни хора, да застанеш на пътя на многомилионни ползи. Това е опозицията в България и имаш единствено един бранител - публичното мнение, което в интервал на рецесия някак си се свива към себе си. Властта се възползва, стартира да дава обещание храна, вода. Не е елементарно да си съпротива. Още повече, че когато си съпротива на едно безконтролно държавно управление, носиш още по-голяма отговорност ", съобщи още Зарков.

Няколко министри се смениха, само че нещата не се усъвършенстват. Това нещо направи по този начин, че към страната ни, която и преди не се гледаше кой знае какъв брой добре от позиция на върховенството на закона, се сложи в действителност клеймо, добави Зарков.

Хората, които убеждаваме за нашата позиция за Македония, чуха, че ги прекарваме с 200 ", съобщи още Зарков.

Според него е малко мъчно да ги убедим в нашата позиция, за която има задоволително мощен консенсус. " Ние нямаме държавно управление, което да успее да приказва и убеди своите сътрудници ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР