Кадър БлицНепълнолетен обвинява Волен Сидеров в Побой.Момчето е с рана

...
Кадър БлицНепълнолетен обвинява Волен Сидеров в Побой.Момчето е с рана
Коментари Харесай

Екшън с Волен на Витошка. Младеж: Удря ме, сцепи ми устната

Кадър Блиц

Непълнолетен упреква Волен Сидеров в Побой.

Момчето е с рана на устата и твърди, че е разследване на плесници от Волен Сидеров.

Случката е станала в заведение на " Витошка ".

Лидерът на " Атака " пристигна пред 01 районно управление (на МВР) на Столична дирекция на вътрешните работи. В компанията на правист и пред медиите политикът изиска среща с комисар Величков.

" Шамарите са потребни ", те построяват сподели Сидеров, само че съобщи, че момчето лъже и това е политическа поръчка.

Навлизане в полицейското ръководство Сидеров  заяви , че търси  контрольор Зарев, който опитвал да тормози и да оказва въздействие върху близки до него хора. Според водача на „ Атака “ се надвишават правата на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, той добавя, че сигналът против него е фиктивен, съобщи Блиц.

Репортер взе отношение и упрекна момчето, че лъже: " Малък си, а стартира да лъжеш ".

" Това се случва при започване на акцията и откакто имам съществени мнения да се  явява против Румен Радев и показвам за какво съм против него ".
На излизане от полицейския сектор Сидеров настоя да се гледат обстоятелствата.

" Няма сигнал против мен и мотив за следствие от страна на Министерство на вътрешните работи. Няма разработка против мен ".

На въпрос от БЛИЦ има ли политическа поръчка Сидеров се върна с думите:

" Може и да има такава, тя ще излезе по-късно. Има ли избори няма метод да няма политически поръчки против мен. доста общително ни посрещна комисар Величков, само че това не значи, че откъм гърба не се крие нещо. Вие знаете, че провокирах Румен Радев, който като американски сътрудник трансформира страната ни в американска база ". 

По думите на водача на " Атака " отговорност за назначенията от служебното държавно управление носи президентът.

Политикът не спря дотук и попита за какво не се повдига обвиняване на Кирил Петков, който е подал документ с погрешно наличие като длъжностно лице.

" Това е двойният стандарт, който ние виждаме. Всеки, който стане и седне някъде приказва за господство на закона. Но то се отнася за такива като мен. За Кирил Петков, Асен Василев и сходни стартирани от Съединени американски щати, Сорос, Прокопиев за тях няма господство. "

Докато Сидеров говореше пред медиите в 01 районно управление (на МВР) на Столична дирекция на вътрешните работи влезе и момчето. Непълнолетен, който желал да учи поминък в телевизия " Алфа ".

" Имаше голямо предпочитание да прави телевизия и да репортерства, само че като разбрах, че е дребен му споделих, че няма по какъв начин да работи при нас. Това е нарушаване на кодекса на труда да работят малолетни лица ".

Според претендентът за президент Волен Сидеров политическите му съперници са разбрали, че Пело Кръстев не може да носи наказателна отговорност, тъй като е 17 годишен, и са пробвали да уязвят политика. Самият Кръстев съобщи, че няма сигнал в полицията, само че той упреква Сидеров за ударени плесници. 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести Форум--> -->
||||Всички права непокътнати © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка затвори X Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР