Кадър БазаВ някои части на света лекарската професия е изключително

...
Кадър БазаВ някои части на света лекарската професия е изключително
Коментари Харесай

Мъж преби жестоко лекар, защото прегледа жена му

Кадър База

В някои елементи на света лекарската специалност е извънредно рискова за медиците даже, когато пробват да оказват помощ на хората.

На 21 септември кожният лекар Владимир Жерноклеев, както нормално, преглеждал пациентите си в своя кабинет в руския град Нижневартовск. В следобедните часове, при него дошло  мюсюлманско момиче, което имало записан час за медицински обзор, съобщи Блиц.

Първоначално момичето отказвало да бъде прегледано от мъж, по тази причина Жерноклеев я посъветвал да се свърже с управлението, с цел да може да бъде прегледана от жена. 

В последна сметка пациентката въпреки всичко се съгласила - лекарят прегледал част от корема й, след което момичето си тръгнало. Веднага по-късно брачният партньор й влетял в кабинета на лекаря, въпреки и не за обзор. Той се нахвърлил върху Жерноклеев и почнал да го бие. Лекарят получил разтърсване и черепно-мозъчна контузия.

Съпругът на пациентката е арестуван. Жерноклеев споделя, че по време на практиката си е преглеждал доста дами, в това число мюсюлманки, само че в никакъв случай до момента не му се е случвало нещо сходно. 



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР