Кадър България Он ЕрБратя Домусчиеви са свързани с новия завод

...
Кадър България Он ЕрБратя Домусчиеви са свързани с новия завод
Коментари Харесай

Министър Петков: Теренът за завода за електромобили е на братя Домусчиеви

Кадър България Он Ер

Братя Домусчиеви са свързани с новия цех за електрически автомобили в Ловеч.

Служебният министър на стопанската система Кирил Петков отговори онлайн на заложени в обществените мрежи въпроси. По време на живото включване стана ясно, че предприемачите братя Домусчиеви имат общо със завода за електрически автомобили. 

" Теренът, на който е издигнат, е благосъстоятелност на Домусчиеви ", призна Петков, цитира България Он Ер. 

Причината да е определен този терен е местоположението му и близостта с доставчиците. Освен завода за електрически автомобили, стотици капиталови планове са пристигнали за седмиците ръководство на служебното държавно управление. А гаранцията за бистрота и липса на корупция, която компаниите получили, бил президентът, който съгласно Петков е изцяло допустимо да завоюва и втори мандат. 

" Ние сме служебно държавно управление, което ни е избрал президентът на България, а той в идващите избори, най-малко съгласно мен, има огромен късмет да бъде избран отново ", съобщи икономическият министър. 

Кирил Петков разяснява и проблемите в администрацията. Ако времето, в което е министър, било по-дълго, идващият, който ще бъде на прицел, е Държавната петролна компания. Планът на Петков е тя да бъде затворена.  

" Абсурдно е при всичките тези неща, които изкарахме нескрито, прокуратурата единствено да стои и да гледа. Това не е обикновено, тъй че, да - имаме голям проблем в прокуратурата. Съдебната система би трябвало да проработи по метод, по който този вид проблеми и хора, които " Магнитски " ги разгласи, не би трябвало да бъдат обявявани навън, би трябвало да се разгласят от вътрешната страна ", акцентира Петков.

Служебният министър се надява, че идващото държавно управление ще работи в посока на развиване на стопанската система.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР