Кадър: България Он ЕърПореден инцидент с нападнат български гражданин от

...
Кадър: България Он ЕърПореден инцидент с нападнат български гражданин от
Коментари Харесай

Домашно куче нападна възрастна жена в столичен парк

Кадър: " България Он Еър "

Пореден случай с атакуван български жител от куче. Домашно куче атакува стара жена в столичен парк. Пострадалата е със счупена китка. Собственикът на животното е избягал след случая и се търси. Инцидентът е станал преди дни в Северния парк в София, където нормално е цялостно с деца.

" Баба ми се разхожда с нейна другарка, при което вижда домашни кучета, които са пуснати. В един миг потеглят към баба ми, връхлита я едното от тях, събаря я на земята, минава през нея. Тя има съществено строшаване на лявата китка, мощно наблягане на кръста, охлузвания, натъртвания по цялото тяло. Стопанката е избягала ", описа пред Bulgaria ON AIR Цветослава Геланова - внучка на потърпевшата жена.
 
" Искам да насочва един зов към собственичката, в случай че несъмнено гледа този репортаж. Нека да се свърже с мен. Човешко е да се бърка, само че всички би трябвало да си поемат своите последици. Паркът е място, на което на всеки един човек би трябвало да му е прелестно, да разпусне със своите деца, близки, познати, а не да бъде причина за произшествия ", сподели още Цветослава.
 
Тя е безапелационна, че кучета от такива породи би трябвало да бъдат на мотив, както е по закон, или с намордник, безапелационна е тя.
 
А хората, които се разхождат в парка, споделят, че макар зачестилите случаи на набези от кучета, не се опасяват.
 
" Едно куче, с цел да атакува, съгласно мен ще би трябвало да бъде подтиквано за това. Дали го е стреснала... Не може просто ей по този начин да те нападне. За момента не ме е боязън, не ", показа една от посетителките на парка, пише .
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР