Кадър България Он ЕърЖурналистът проф. Петко Тодоров захапа елегантно кандидата

...
Кадър България Он ЕърЖурналистът проф. Петко Тодоров захапа елегантно кандидата
Коментари Харесай

Проф. Петко Тодоров: Айнщайн има два приноса в неговата дисертация, а Пламен Николов - 10

Кадър " България Он Еър "

Журналистът проф. Петко Тодоров захапа елегантно претендента на " ИТН " за министър председател. 

От " ИТН " показаха втория си проектокабинет и обявиха, че няма да има повече промени в състава на възможния предстоящ Министерски съвет. Номинираният за премиер Пламен Николов пък през вчерашния ден показваше дипломи пред публицистите.

,,Поглеждайки приносите, които Пламен Николов си е приложил към дисертацията, се засмях. Понеже са 9-10 приноса. Айнщайн има два приноса в неговата дисертация. Не е доста здравословно с такова самочувствие да влезеш в сложната работа, която следва - страната ни е в рецесия, а усилване на рецесията следва, разяснява журналистът проф. Петко Тодоров.

В държавното управление влизат хора, които не са влизали освен в министерски кабинети. Министърът на енергетиката не е виждал електроцентрала и реактор, по какъв начин ще опознае системата?! Най-познатия човек е Гроздан Караджов, най-малко знае защо става дума. Не може в Министерството на образованието да отиде девойка, която май е вирусолог. Министърът на културата в никакъв случай не се е занимавал с управническа работа, възмущава се проф. Тодоров.

По думите му в служебния кабинет най-малко са сложени министри, които познават системата.

,,Ще има държавното управление в този момент, февруари-март чакам да има предварителни избори. С министър-председател, който до момента е управлявал жена си и 9 души в една компания... И карането на колело е умеене, което би трябвало да се учи, камо ли ръководството на системи. Ще има сложен интервал освен за министрите, само че и в България. До този миг Движение за права и свободи не е споделило позицията си, а може да реши казуса с държавното управление като не влезе в зала. Българска социалистическа партия твърдо ще поддържа, тъй като това е избавителен пояс за Нинова``, изясни журналистът.

Според него Движение за права и свободи ще слага условия и ще извива ръце, с цел да резервира позиции в изпълнителната власт.

Проф. Тодоров позволи, че част от министрите в служебния кабинет може да основат нова партия, която на последващи избори да получи решаващо място в ръководството на страната.

,,Много положително попадение има с някои министри``, уверен е той. 

Влогърът Цвети Стратиева - Флора уточни пред Bulgaria ON AIR, че за необятната общност оповестените имена за министри не са познати. 

Има Такъв Народ се сложиха в догадка, в която без значение от състава на проектокабинета, щяха да бъдат разкостени от обществото, заради маниера на споделяме. Не използваха на 100% капацитета, който имаха като протестен избор. Очакванията на обществото не бяха кой знае какъв брой повишени към тях. Сега хората раздират от рецензии и двамата претенденти за министър-председател. Ако маниерът на връзка с медиите и обществеността беше по-различен, хората щяха да са много по-приемствени към нови лица, счита тя. 

Стратиева добави, че Движение за права и свободи от 30 години насам е фактор, няма да е по-различно и в тази обстановка. А игри с кворума в Народното събрание били изцяло вероятни. 

,,Не съм уверена, че партиите са толкоз наивни, с цел да разчитат, че такава тактика би сработила за повече от 2-3 месеца. При толкоз разностранни ползи и обединения в самите обединения, не би трябвало да заложат на нещо такова``, разяснява Флора.

Тя е на мнение, че е все по-вероятно да се върви към сюжет " нови избори ", написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР