Кадър: B1BTVМФК Спартак стана шампион на България по плажен футбол

...
Кадър: B1BTVМФК Спартак стана шампион на България по плажен футбол
Коментари Харесай

МФК Спартак стана шампион за шести пореден път

Кадър: B1BTV

МФК Спартак стана първенец на България по плажен футбол за шести следващ път. В решителния мач за купата през днешния ден отборът на Симеон Христов победи с 6:2 състава на Спортната асоциация на Министерство на вътрешните работи.

Двубоят бе много равносилен през първите две третини. Домакините от Варна поведоха с доста хубав гол от фаул на румънеца Мариан Мачиука-Мачи в петата минута, само че " служителите на реда " изравниха незабавно след осъществяването на центъра, когато прецизен бе един от четиримата испанци в тима Алехандро Мартин.

В третата от вторите 12 минути столичани излязоха напред в резултата след нов гол на Мартин. Тук обстановката се повтори в противоположна посока, защото след осъществяването на центъра гръцкият състезател на Спартак Константинос Папастадопулос вкара за 2:2.

В началото на третата част варненци наказаха две неточности на съвършения досега вратар Хуан Матео. Първо Станислав Джамбазов стреля отдалеко, испанецът не съумя да хване добре топката и от близко Мачи направи 3:2. Две минути по-късно при изнасянето на топката Матео сбърка и Мачи наказа грешката му, оформяйки своя хеттрик. До края на срещата изнеслият отличен дуел вратар на домакините Станислав Иванов се разписа с удар от своето поле, а Павел Адамов наказа неточност на влезлия на мястото на вратаря като полеви състезател Кристиян Торес - 6:2.

Припомняме, че през вчерашния ден двата отбора стартираха с по две победи в Суперфинала във Варна.

ФК Русе още веднъж сграбчи бронзовите медали, откакто през днешния ден надви над Атлетик (Каблешково) с 15:4.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР