Кадър Б.БорисовНе само за Ананиев, но и за Караянчева Борисов

...
Кадър Б.БорисовНе само за Ананиев, но и за Караянчева Борисов
Коментари Харесай

Караянчева още нарича Борисов премиер

Кадър Б.Борисов

Не единствено за Ананиев, само че и за Караянчева Борисов още е министър председател, съобщи Евроком

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е на Перперикон, дружно с други членове на Политическа партия ГЕРБ. Цвета Караянчева от ГЕРБ също е в челна роля на събитието.

Проф. Николай Овчаров също участва на акцията на ГЕРБ. Професорът подари на Бойко Борисов и собствен труд и още веднъж сподели, че с помощта на помощта на Борисов 6 обекта от културния туризъм в България са били възобновени и отворени за туристи, като се похвали, че " Нешънъл Джиографик " идват да снимат на Перперикон.

За първи път пиарът на Бойко Борисов Севделина Арнаудова разяснява абсурда с основния прокурор Иван Гешев по отношение на чата " Pi Ar Sevi Boiko ".

" Не укривам, че познавам основния прокурор Иван Гешев. Имали сме доста взаимни акции дружно, да вземем за пример за контрабандни цигари ", сподели тя.

На въпрос за чата с основния прокурор Иван Гешев, пиарът на Борисов сподели, че има връзка и с Мая Манолова, и с Радев и с жена му Десислава Радева даже. " Всички си разискват протичащото се в Народното събрание и е обикновено да познавам всички ", добави Арнаудова. 

Борисов пък попита за какво не се приказва за торбичката на Пламен Узунов и се пошегува: " Казах й към този момент да не си написа с други мъже и единствено на мен да ми праща емотиконки. С Мая Манолва може, тъй като и аз съм си чатил доста с нея ".

Накрая на визитата Бойко Борисов се снима със симпатизанти на ГЕРБ, а Цвета Караянчева ги провежда с думите: " Всеки, който желае да се снима с премиера да пристигна насам ".



 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР