Кадър Б.БорисовИзвънреден брифинг свика лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.Той отправи

...
Кадър Б.БорисовИзвънреден брифинг свика лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.Той отправи
Коментари Харесай

Борисов размаха снимка на Асен Василев

Кадър Б.Борисов

Извънреден брифинг свика водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той насочи нови рецензии към президента и служебното държавно управление.

Той размаха фотография на министърът на финансите Асен Василев, който се държи за главата след вчерашния безпорядък в Народното събрание.

„ Защо нас ни глобяваха, за какво изискват от заведения за хранене, бензиностанции, хората да съблюдават маските, а те се разхождат в Народното събрание като някакви извънземни богове. Че са богове, разбрахме. Кацаров, или заплати санкция, или ми върни парите. Ето те компрометиран. И всичките му неистини са изобличени “, сподели още водачът на Политическа партия ГЕРБ, съобщи Дарик.

Отдавна сме президентска република, съобщи Борисов и още веднъж назова президента Румен Радев " деспот ".

Борисов насочи обвиненя и за актуализацията на бюджета.

Юмрукът на Радев роди партии обединения, които не схващат материята. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар относно актуализацията на бюджета и протичащото се в Народното събрание към гласуването на държавната сметка.

„ Просто не схващат материята. А материята е, че бюджетът е най-важният политически закон. И той се извършва от държавно управление с болшинство. Искат да угодят на диктатора Радев, който изви ръцете на Народното събрание и да актуализират бюджета. Забележете - актуализира се този от предходната година ”, изясни той, представен от Нова.  

Борисов е онлайн сега.



 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР