Кадър Б.Борисов ФБПремиерът в оставка Бойко Борисов заяви, че лидерът

...
Кадър Б.Борисов ФБПремиерът в оставка Бойко Борисов заяви, че лидерът
Коментари Харесай

Борисов: Колега Трифонов, без ДПС и БСП няма да може да минеш в парламента

Кадър Б.Борисов ФБ

Премиерът в оставка Бойко Борисов съобщи, че водачът на " ИТН " Слави Трифонов няма по какъв начин да мине без поддръжката от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

" Не знам при какъв подмолен разговор отпаднаха от дневния ред тематиките за мажоритарния избор и партийната дотация. Кой и коя мощ извади и тематиката за плажа Росенец. Кворумът е обвързване на ръководещите. Вчера депутатът Слави Трифонов ни упрекна в съглашателството. Правил съм страхотни взаимни отстъпки в политиката. Колега, Трифонов, без Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия няма да може да минеш в Народното събрание. Криво ни е поради несправедливите обиди. Ние се справихме се най-добре с пандемията, приходите порастват, най-ниска безработица, най-нисък дълг. Имат 165 депутата, могат и без нас ", сподели той.

" Да спрат да спекулират с актуализацията на бюджета. Особено Румен Радев. Не могат да ме накарат да се подпиша върху празен чек. "

" Понеже парите са в обилие, стопанската система ни върви, тъй като приходните организации има от какво да взимат налози и акцизи, ще си позволим да похарчим стотици милиони, с цел да създадем кефа на някой или персоналното его, или до момента в който нямат служебна победа ", сподели с подигравка Борисов.

" Няколко пъти народът ни връща. Например - откакто изтекоха милиардите от КТБ. Криво ми е, че имата всичките благоприятни условия, които ние нямаме "

" Утре е петък. Забранявам всякакво... Може единствено кафе и тъга. Нищо друго. На Разпети петък не работим. Всички дни в годината работим, само че тогава - не. ", приключи той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР