Кадър Б. Борисов ФБПремиерът Бойко Борисов и днес подкара прословутия

...
Кадър Б. Борисов ФБПремиерът Бойко Борисов и днес подкара прословутия
Коментари Харесай

Борисов с изненадващ ход: Качи в джипа протестираща координатор на Слави и седна на кафе с нея във Видин

Кадър Б. Борисов ФБ

Премиерът Бойко Борисов и през днешния ден подкара прословутия джип, само че в него имаше неочакван посетител - видинчанката Росица Кирова.

Тя е някогашен общински консултант от Национална движение „Симеон Втори" във Видин, след това на ГЕРБ, по-късно кандидат-кмет против ГЕРБ (стигна балотаж), понастоящем координатор на партията на Слави Трифонов за района, показва в. " Сега ". В компанията на зам.министър Николай Нанков те ревизираха по какъв начин върви градежът на пътя Видин - възел " Макреш ". Кирова има и своя политическа групировка. Казва се " Единни за смяна ", посредством нея се бори за инфраструктурно развиване на Северозапада. Инспектираното трасе е едно от нещата, за които тя и доста локални хора упорстват от много години.

В разговорите по време пътуването Борисов наричаше дамата другарски " Роси ". Тя пък очевидно кокетничеше. Борисов й заръча да оказва помощ посредством надзор. Тя отвърна, че ще оказва помощ, тъй като с контрола хората оказват помощ и на себе си. Няколко пъти му благодари за свършеното за района.

Любопитно е, че Кирова взе участие в митингите против Борисов. Публикувала е свои фотоси от жълтите павета по време на демонстрациите. В обществените мрежи може да се прочетат нейни разсъждения от 3 август (формата е запазане):

" Участваш ли “, питат тези, които през последните 10, дванадесет години гледаха...

Да.
Винаги съм имала позиция. Така и не се научих да мълча или да споделям това, което е угодно някому.
Мисля за митингите.
И за след тях..
Приветствам тези, които в този момент се разсъниха!
До през вчерашния ден се усещах тъжно сама... "

Освен всичко Кирова е и бизнесдама. Тя е един от притежателите и изпълнителен шеф на " Дунавски драгажен флот Видин " АД.



 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР