Кадър Б.Борисов ФБОбеща и го направи. Росица Кирова, която е

...
Кадър Б.Борисов ФБОбеща и го направи. Росица Кирова, която е
Коментари Харесай

Росица Кирова: Ще водя листите на ГЕРБ във Видин, Слави го познавам от години

Кадър Б.Борисов ФБ

Обеща и го направи. Росица Кирова, която е ръководител на Гражданското обединяване „ Единни за смяна “, хвърли политическата бомба на деня.
 
Преди дни тя се видя с премиера Бойко Борисов, който загатна, че ще я предложения за лидер на листите на ГЕРБ във Видин, предава

 
„ Гражданска кандидатура съм в листата на ГЕРБ. Ще повеждам листата на ГЕРБ във Видин! И ще давам отговор персонално за всеки един, които е в тази листа “, призна Росица Кирова в телевизионно изявление.
 
Все отново дамата, която преди време водеше митингите в Северозапада, които упорстваха за по-добри пътища, предизвести: „ Борисов също поема риск с тази покана. Не съм казвала, че няма да бъда сериозна с него “.
„ Водих диалог с премиера и обясних какви са изискванията, при които аз бих могла да приема тази номинация. До момента той сподели воля и стремежи, че може това да се случи “, сподели Кирова.

Тя разяснява и за какво Слави Трифонов я изгони от партията му „ ИТН “ откакто тя пи кафе с премиера Бойко Борисов.

„ Не бях поканена да съм регионален координатор в партията на Слави, тъй като оглавявах митингите във Видин, а тъй като имах другарство със Слави и желаех да създадем нещо и да има действителна смяна. 

„ Аз познавам господин Трифонов. Дали го познавам доста добре е противоречиво.
 
Аз към момента не мога да си дам отговор за какво толкоз бързо реагираха. Не зная! “, сподели тя в отговор на това за какво Слави толкоз бързо я уволни след кафето й в Борисов.
 
„ Не скърбя за кафето с Борисов. Всъщност аз го помолих, с цел да се уговорим за старта на втория стадий на градежа на прохода „ Петрохан “, призна Кирова.

На въпрос с какво се занимава тя отговори следното: „ Работя. Имам частна компания и съм управител на индустриално дружество във Видин. Така е повече от 15години.

Богат човек съм – имам две прелестни деца, доста другари, доста съидейници и страхотни съграждани “.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР