Кадър Б.Борисов ФБНе точно изборният резултат, а едни 60 милиарда

...
Кадър Б.Борисов ФБНе точно изборният резултат, а едни 60 милиарда
Коментари Харесай

Бенатова: Мирът предложен от Борисов е лукав опит за печелене на време. Става въпрос за едни 60 милиарда

Кадър Б.Борисов ФБ

Не тъкмо изборният резултат, а едни 60 милиарда от Европейски Съюз, бяха първите думи на Борисов под снега. 

" Предстоят най-важните месеци - до момента в който влезе в действие Плана за възобновяване, 50 милиарда - 50 грант, 10 с лихви, това са близо 60 милиарда България може фактически още по-добре да наподобява и да се промени ", сподели той пред джипката си вечерта, когато стана ясно, че към този момент няма да може да ръководи еднолично и респективно да харчи милиардите от тойотата.

Ето и коментара на Миролюба Бенатова, която препрати към публикация на " Дневник ", описваща точния механизъм на финансиране на Европейски Съюз, който въобще не зависи от Борисов. 

" Много значимо!

За какви милиарди става дума, по кое време ще бъдат усвоени и от кого зависи.

Факти, които би трябвало да знаем (в линка). И да не забравяме, че в някои браншове като енергетиката, герб-дпс се бетонираха с конкурсни назначения преди изборите. Тези шефове не могат да бъдат сменяни в идващите няколко години. До края на 2021а могат да бъдат назначени още " капии " в другите администрации. Така че, " мирът до декември ", препоръчан от Борисов, е подъл опит за печелене на време. След това ръководещите ще са сложени пред приключен факт за някои значими неща.

Прочетете тази извънредно потребна и информативна публикация по тематиката за парите, които би трябвало да получи България. "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР