Кадър Б.Борисов, ФББойко Борисов смята, че 300 000 души са

...
Кадър Б.Борисов, ФББойко Борисов смята, че 300 000 души са
Коментари Харесай

Борисов твърди, че 300 000 души в частните фирми си запазили работата, благодарение на него

Кадър Б.Борисов, ФБ

Бойко Борисов счита, че 300 000 души са си запазили работните места, с помощта на ограниченията на държавното управление по време на Ковид рецесията.

Това се схваща от поста му във Facebook.

Ето какво написа Борисов. 

" Удължаваме периода за погашение на обезщетения на работодателите за опазване на заетостта от 1 октомври до 31 декември 2020 година Всички потърпевши предприятия от рецесията могат да разчитат на поддръжката ни, като за нея сме планували 450 млн. лева от Фонд " Безработица ", заяви в персоналния си фейсбук профил министър председателят Бойко Борисов.

" Компенсациите ще са в размер на 60% от осигурителния приход и 60% от дължимите от работодателя осигурителни вноски за месец август 2020 година

До момента мярката 60/40 работи чудесно, запазихме над 300 000 работни места, а с новия ѝ дизайн ще сме помогнали на общо 500 000 души.

Само с дейна поддръжка към бизнеса ще запазим ниските равнища на безработица у нас. За нас е извънредно значимо българските жители да са спокойни, че имат работа и прехранване ", съобщи министър-председателят на днешното онлайн съвещание на Министерски съвет.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР