Кадър Б.Борисов ФББойко Борисов често е нащрек, защото никога не

...
Кадър Б.Борисов ФББойко Борисов често е нащрек, защото никога не
Коментари Харесай

Борисов се стресна от мускулест мъж: Маале! Ти имаш много, такъв, зловещ вид!

Кадър Б.Борисов ФБ

Бойко Борисов постоянно е нащрек, тъй като в никакъв случай не се знае дали край него са съпартийците му или някои от многочислените му " добрежелатели ".

Изключително мускулест мъж респектира съществено водача на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов. По време на поход той обясняваше на младежи от партията какви достижения има на интернационалната сцена, показа видео на живо във „ Facebook “-профила на Борисов, съобщи Флагман.

„ Виждате, другите партии единствено мълчат... “, разясняваше той, след което в един миг погледна встрани и видя мускулестия мъж. Изражението на експремиера за миг бе на много обезпокоен човек.

След това той уточни с пръст: „ Абе тоя доста крепък... "  Борисов го попита: „ Наш ли си? “

Чуха се успокоителни възгласи: „ Да “, „ Наш е, с него бяхме пред къщата “.

Бойко Борисов, очевидно омекотен, установи: „ Маале! Ти имаш доста, подобен, злокобен тип! “

Младежите на ГЕРБ се засмяха, а Борисов покани якия човек да го защитава на следващия митинг пред къщата му в Банкя, проведен от отец Дионисий.

„ Ама я, като се наканят отново да идват на къщата, заповядай! Ако сложиш едно расо, тъй като и оня е толкоз поп... едно расо, знаеш ли какъв забавен поп ще си?! Ще се забавляваме доста “, обърна се Бойко Борисов към мъжагата.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР