Кадър Б.Борисов ФББойко Борисов често е нащрек, защото никога не

Кадър Б.Борисов ФББойко Борисов често е нащрек, защото никога не ...

Борисов се стресна от мускулест мъж: Маале! Ти имаш много, такъв, зловещ вид!Кадър Б.Борисов ФБ

Бойко Борисов често е нащрек, защото никога не се знае дали край него са съпартийците му или някои от многобройните му "добрежелатели".

Изключително мускулест мъж респектира сериозно лидера на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов. По време на поход той обясняваше на младежи от партията какви постижения има на международната сцена, показа видео на живо във „Фейсбук“-профила на Борисов, предаде Флагман.

„Виждате, другите партии само мълчат...“, коментираше той, след което в един момент погледна настрани и видя мускулестия мъж. Изражението на експремиера за момент бе на доста притеснен човек.

След това той посочи с пръст: „Абе тоя много як..." Борисов го попита: „Наш ли си?“

Чуха се успокоителни възгласи: „Да“, „Наш е, с него бяхме пред къщата“.

Бойко Борисов, видимо облекчен, констатира: „Маале! Ти имаш много, такъв, зловещ вид!“

Младежите на ГЕРБ се засмяха, а Борисов покани якия човек да го защитава на поредния протест пред къщата му в Банкя, организиран от отец Дионисий.

„Ама я, като се наканят пак да идват на къщата, заповядай! Ако сложиш едно расо, защото и оня е толкова поп... едно расо, знаеш ли какъв интересен поп ще си?! Ще се забавляваме много“, обърна се Бойко Борисов към мъжагата.

Съобщете ни, ако видитегрешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg