кадър: 7/8 ТВВодещият на предаването Студио Хъ Тошко Йорданов разкри

...
кадър: 7/8 ТВВодещият на предаването Студио Хъ Тошко Йорданов разкри
Коментари Харесай

Тошко Йорданов в Туитър: Всички гласуваха срещу мажоритарни избори! Вие дето умняхте по темата - къде сте?

кадър: 7/8 ТВ

Водещият на предаването " Студио Хъ " Тошко Йорданов разкри елементи от гласуването.

Ето какво разгласи той: 

Всички!!!! Гласуваха в правна СРЕЩУ мажоритарни избори без “Има подобен народ ”, които сме “ЗА ”!!! Вие дето умняхте по тематиката - къде сте?

Това написа в Туитър ръководителят на ПГ на " ИТН "   Тошко Йорданов  в Туитър.

По-рано на съвещанието на Комисията по правни въпроси в Народното събрание законопроектът на „ ИТН ” за промени в Изборния кодекс, който беше прегледан във вторник на второ четене в парламентарната  правна комисия , не беше сполучлив, напомня " Труд ".

В самия завършек на съвещанието започнаха да падат оферти, на които партията на Слави Трифонов настояваше – отлагането на промяната на пропорционалната система с мажоритарна и на въвеждането на избирателен регион в чужбина след преброяването, както и гласуването по пощата.

Когато се стигна до предлагането им пропорционалната система да бъде сменена с мажоритарна на идващите постоянни парламентарни избори, то въобще не беше признато. То също падна, въпреки че не станаха ясни съответните аргументи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР