Кадър: 7/8 ТВЦанко, братът на най-добрия ни футболист за всички

...
Кадър: 7/8 ТВЦанко, братът на най-добрия ни футболист за всички
Коментари Харесай

Братът на Христо Стоичков прави партия

Кадър: 7/8 ТВ

Цанко, братът на най-хубавия ни футболист за всички времена Христо Стоичков, сензационно разгласи, че желае да влезе в политиката, да стане народен представител и да даде своя дан за смяната на страната към по-добро, съобщи plovdiv24.bg.

Неотдавна ненадейно той разгласи желанието си да сътвори своя партия с впечатляващото название " Ние, народът “, с която се надява да събере 5000 гласа до Нова година, след което да я записва в съда. Цанко подхожда напълно съществено към бъдещото си начинание и даже е тръгнал на частни уроци, където натрупа правни познания, с цел да се запознае в детайли със законите на страната. На ден изчита по една професионална книга за политика, има и стратегия на телефона, с която обогатява знанията си. Другото му настолно четиво е Библията.

След като признава, че ще нападна Народното събрание на някои от идващите избори обаче, той се сблъсква с първите съществени проблеми.

" След като стана ясно че ще върша партия, получих закани, само че не желая да разясня какви са. Когато мога да приказвам, ще ви дам изявление. Нямам пояснение за какво са нападките към мен. Дори няма да ги разясня, единствено ще кажа, че са от близкия ми кръг, само че аз няма да се откажа. Ще записвам партията си и ще се явя на избори. На идващите парламентарни избори надали ще съумея, само че на някои от бъдещите ще стане. Българинът си желае смяната. Вече имам и съидейници. Обещавам, че няма да има никакво задкулисие, в случай че народът реши и ми гласоподава доверие “, съобщи пред " Галерия “ Цанко Стоичков.

Ако има власт, първата му работа ще е да направи проверка на всички кметове и публични поръчки, които извършват – законни ли са, или не.

" Сега да вземем за пример желаят да махат Халите в центъра, откъде-накъде, за какво не питат хората какво желаят? И като почнем да питаме за всичко народа, ще спре и да се краде, а всички ще са подсигурени. Ето един образец – има социална поръчка за автомагистралата, пускат се всичките 15 компании, които вземат участие. Тегли се пред трите малките екрани спечелилият онлайн, и печели най-хубавият. С причини се избират всички, по този начин няма да има наши и ваши “, уверен е братът на Стоичков.

Не е ясно дали Цанко ще предложения в партията си своя фамозен брат, както и Венци Стефанов, който доста харесва.

Цанко е уверен, че в случай че зависи от него, той няма да разреши да гласоподават българите, живеещи в чужбина повече от една година. А тези, които имат краткотрайно престояване, ще могат да дадат своя избор. В плана на неговата партия влизат и доста строги ограничения във връзка с разпространителите на дрога. Той планува пред всяка дискотека да има служител на реда и на излизане всеки да бъде проверяван за приложимост на опиати, а който даде позитивен резултат, да влезе в пандиза за пет години.

Самият Цанко, също като известния си брат е професионален футболист. Отказва се от играта, откакто му откриват вродено сърдечно заболяване. Ритал е за " Петрич “, стига и до " А “ група. В момента понякога взе участие в мачове като арбитър. Заради известния си брат обаче постоянно се сблъсква със завистта на хората и не може да си откри работа.

" Не се апелирам на брат ми за пари. Във времена на пандемия не можеш да започнеш бизнес, тъй като не си сигурен дали, в случай че отвориш, няма да затвориш. Всеки се е свил и го е боязън. Завиждат ми поради него, а аз каква виновност имам, че той е най-известният българин в чужбина. Това ми тежи от 1990 година. И аз сърце имам и душа нося ".

" И работа не мога да си намеря. Така потеглих да си диря при един предприемач, който е непосредствен до брат ми. И той ми вика: " Е, по какъв начин по този начин опря до мен!? Звънни на Христо и той ще ти оправи живота “. Не съм желал пари от този човек, а работа! До 18-19 години съм лежал на брат ми, в този момент няма да лежа. Да, той е номер 1, само че аз съм обособен човек и не е задължен да ме гледа “, споделя Цанко неволите си, който при започване на пандемията мислел, че коронавирусът е небивалица и някаква смешка, само че го изкарал два пъти.

Цанко изкарва болестта доста тежко първия път. В началото даже има възприятието, че ще почине. Не може да стане от леглото и най-после се постанова да влезе в болница. След това ковидът го повтаря, само че по-леко, по тази причина се лекува у дома.

" Още малко да се наредят финансовите пластове, и коронавирусът ще изчезне. Това е биологическа война, с цел да станат бедните по-бедни и богатите – още по-богати. Не знам кой го създаде тоя вирус. Някои хора знаят, само че те са на доста високо равнище капсуловани. Ето, Тръмп се разболя, биха му една инжекция и се оправи, а тук хората умират “, разсъждава геополитически Цанко.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР