Кадър: 7/8 ТВОстри критики срещу управляващите отправи един от участниците

...
Кадър: 7/8 ТВОстри критики срещу управляващите отправи един от участниците
Коментари Харесай

Протестиращ: Управлението на Борисов откъсна България от европейския път за развитие

Кадър: 7/8 ТВ

Остри рецензии против ръководещите насочи един от участниците в тазвечершния митинг в София - Джам Белгин, пред камерата на телевизия " 7/8 ".

" От Варна се причислявам, интензивно протестиращ съм от началото на митингите. Аз съм студент по фармация четвърти курс във Варна. Днес студентският митинг мина сполучливо, имаше от няколко университета хора. Обсъждаха се най-належащите проблеми. С ръководството си Борисов откъсна България от европейския път на развиване и в моменти като този, когато опазването на здравето е в колапс, лекарите колабират, има дефицит на личен състав, той ангажира лекари с бюрократщина, ангажира ги с неговите обиколки с джипа, а това са хора, които са нужни на първа линия ", сподели той пред репортера Станислав Балабанов.

" Според него страната сега е в прелестно положение и в случай че той заминел, щяла да се счупи. Но в това време народът крепи страната, а той крепи себе си. И това го прави в продължение на 11 години. Затова народът е на улиците към този момент четири месеца. Наш дълг, на студентите, е да се погрижим за нашето бъдеще, за нашето обучение. Образователната система, опазването на здравето и правото са трите основи за стабилността в една страна. Обаче сега студентското съсловие се презира, опазването на здравето колабира, а правото се убива безусловно всеки ден от несъответстващите политики във всяка една сфера. Студентите сме тази хора, които би трябвало да се вземат в ръце и да създадат нужните дейности да се засилват ", изясни Белгин.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР