кадър: 7/8 ТВВечерното шоу на Слави Трифонов с водещ Иво

...
кадър: 7/8 ТВВечерното шоу на Слави Трифонов с водещ Иво
Коментари Харесай

Иво Сиромахов: Вчера обърнахме отбора на Северна Ирландия така, както Боби Михайлов обръща поредното голямо ирландско уиски

кадър: 7/8 ТВ

" Вечерното шоу на Слави Трифонов " с водещ Иво Сиромахов стартира по този начин:

Измина единствено ден, откогато отпред на БФС още веднъж е Борислав Михайлов. Но смяната към този момент е забележима. Абсолютно всичко във футбола към този момент е друго. Лечков, Костадинов и Домусчиев отново са в Изпълкома, само че Венци Стефанов не е и това изцяло трансформира нещата! Без чиво Венци от БФС пада една голяма тежест.

Сега на Боби ще му е по-леко да удари един танц на ария на Преслава. Друга знакова смяна е, че вратар на националния тим не е синът на Боби Михайлов. Дори съм сигурен, че той не е бил вратар и на конгреса на БФС през вчерашния ден, тъй като нямаше да може д аспре тези 20 отборо от Благоевградско, които пристигнаха да гласоподават за Бербатов. И с това разликите не се изчерпват.

Дори Националният ни тим играе по метода на Боби Михайлов. Вчера обърнахме тима на Северна Ирландия, по този начин както Боби Михайлов обръща следващото огромно ирландско уиски.

Нямам информация по какъв начин Боби е чествал нощес 2 в 1: Победата на конгреса и успеха на националите ни. Предполагам, че коментаторът на това събитие е възкликнал: Този необикновен, този приказен Боби Михайлов, сложи себе си за следващ път на колене.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР