Кадър: 7/8 ТВПартията Има такъв народ няма да работи с

...
Кадър: 7/8 ТВПартията Има такъв народ няма да работи с
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Има едни политически боклуци, с които няма да работим,

Кадър: " 7/8 ТВ "

Партията " ИТН " няма да работи с избрани политически субекти. Това стана ясно от думите на водещия в " 7/8 ТВ " Тошко Йорданов.

" Има едни политически отпадъци, с които няма да работим, както и би трябвало да има отмъщение за тези отпадъци, тъй като не може да се крият толкоз необмислено и да няма отмъщение в тази страна в никакъв случай ", съобщи на онлайн полемика с представители на BESCO (Българската стартъп асоциация) зам.-председателят на Политическа партия " ИТН " Йорданов. 

" Ние имаме едни топ цели от преди 4 години и макар че доста хора се пробват да заобикалят тази тематика, това е като начална точка, от която се потегля - приказваме за това, което хората посредством референдум споделиха, че би трябвало да се случи. Това е топът на топа и е нещо, което може да бъде направено в границите на година - година и половина ", сподели той и добави, че приказва за мажоритарна изборна система в два тура, за понижаване дотациите на партии на 1 лев на действително получен глас и електронно отдалечено гласоподаване, с цел да може всички българи по света да гласоподават. 

По думите му това ще смени разпоредбите сигурно, " тъй като корпоративният и купеният избор, както и малцинственият избор, отиват на майната си, просто тъй като когато влязат доста, доста гласове, те се обезсмислят, финансово даже ". 

Зам.-председателят на партията съобщи още, че що се отнася за здравната рецесия, " несъмнено няма да постъпим като сегашните ръководещи ". Според него, когато има здравна рецесия с респираторно вирусно заболяване, медицинските препоръки би трябвало да бъдат давани от хора, които се занимават с вируси, а не от хирурзи и каквото и да е там. Това е обвързвано и с стопанска система и значи, че екипът би трябвало да бъде подсилен и от икономисти, защото всяка една мярка коства пари ". 

" Ако тази пандемия продължава по този метод, ограниченията би трябвало да бъдат предлагани от хората, които се занимават с вирусни инфекции, а не от хора, които вършат коремни интервенции ", безапелационен е Йорданов.

" Здравната ни система се нуждае от изцяло реформиране. Всеки, който има деца, родени преди 2000-та година, знае какъв брой по-практично и елементарно беше всичко. Когато детето ти се разболее, да минеш през детски доктор, пулмолог или уши, нос, гърло беше по-лесно без тази простотия с клинични пътеки и заплащане във всеки кабинет на ръка. Здравната система е напълно сбъркана с тази промяна през 2000-та година и би трябвало да се вкара в естествени граници - повече от една здравна каса, да вземем за пример. 

По думите му даже да приемем, че има толкоз ужасяващ вирус, както го изкарват, казусът е, че е блокирано всичко останало и " видяхме, че здравната система не работи ".

" Не може хора с онкологични или хронични болести, които имат потребност от интервенция, да бъдат безусловно отрязани от достъп. Защото човек, в случай че огледа независимо данните, смъртността през последните два месеца на година и първия месец на годината, 2/3 от хората, които не са се срещали или не са имали проблем с вируса, са умрели от други неща ", безапелационен е той. 

Йорданов добави, че всевъзможни лечебни заведения, персонални лекари на практика не работят, което човек като има заболяване, кофти здравна система и кофти живот, води до гибел. " Това е реалност, както и да си затваряме очите ", заключи зам.-председателят. 

От думите му стана ясно, че " ИТН " ще работи с партии, които влязат, а не с тези, които са вътре и от статуквото. " Някак си не е морално хора, които считаме за нарушители и за некадърни, да работим с тях. Ако някой влезе у вас да ви обира, надали ще седнете с него да обсъждате какво да си вършиме къщата ", попита риторично Йордано. 

Всякакви спекулации с тази теза са извънредно занимателни, тъй като от друга позиция хората са прави - за тези 30 година са видели какво ли не. Появяват се политически лица и споделят " Аз в никакъв случай с този " и три минути след изборния ден към този момент са се гушнали. Да не приказваме за през вчерашния ден. Марешки и Валери Симеонов са ослепителен образец за сходно държание на магистрална мургава госпожица. 

Тошко Йорданов сподели и, че знае какви неща се приказват за тях: 

На Слави са му лепнали етикета " чалгаджия ",  което е доста занимателно за човек, който е приключил консерватория, пък насреща имаш човек, който е полицай и е ходил да бие турците и да им сменя имената. Все си мисля, че човек, приключил консерватория и музикално учебно заведение има по-широка обща просвета.  Етикетите, които се лепят, са ми занимателни, тъй като някой желае да разбере какво вършим. Човек гледа оня насреща какво е приключил, какво е споделил, заречен и извършил. 

Зам.-председателят на партията съобщи, че желае някой да се появи на " този свят и да каже какво сме дали обещание като социална самодейност - било то референдум, избавяне на българските медици. Искам някой да каже кой публичен ангажимент сме поели и не сме го изпълнили ". 

Така че когато кажем, че с някой няма да работим по справедливи аргументи, значи с него няма да работим. Кой ще влезе вътре, божа работа. Разговорите ще тръгнат от тези три топ целта, безапелационен е той. 

По думите му, с цел да се смени системата, би трябвало по нов метод да се избират депутати, да имат достъп всички българи до опцията да гласоподават.

" Подходът ни към всичко е професионален. Наясно съм, че има голям интерес за нашата стратегия, само че си има политическа акция. Нашите експерти работят безусловно свободно, без някой да им се бърка за нещата, които оферират. Програмата е съответна с съответни периоди и носене на отговорност - чисто професионално, без залитания ", съобщи Йорданов. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР