Кадър: 7/8 ТвЖурналистът Иван Бакалов написа коментар във фейсбук, в

...
Кадър: 7/8 ТвЖурналистът Иван Бакалов написа коментар във фейсбук, в
Коментари Харесай

Иван Бакалов за Борисов: Дали да не съберем пари да му купим още ризи, или да му пратим втора употреба

Кадър: " 7/8 Тв "

Журналистът Иван Бакалов написа коментар във фейсбук, в който засяга облеклото на Бойко Борисов. Написаното е във връзка оповестена публикация в e-vestnik със заглавие " Борисов с едни и същи облекла от септември насам – пуска записи или се крие като партизанин? " и коментар по тематиката на премиера във вчерашен лайв.

Ето и коментарът на Бакалов във фейсбук: 

" Понеже малките екрани не престават драговолно да излъчват севернокорейските видеорепортажи с обиколките на обичания водач и преподавател Бойко Борисов, от тях може да се чуе по някой забавен подробност. Вчера той бил при фермери. И апропо сподели:
" Писали там, че съм ходел с една и съща риза. Аз си имам три обичани ризи и си ги променям "
Това беше във връзка наша обява в e-vestnik, че на неговите разходки той е с една и съща риза и панталон в продължение на повече от 10 дни. Или се крие като партизанин някъде, или към този момент не позволява някоя " прелестна госпожа " в покоите си и няма кой да му каже какво да облече. Или пуска видеозаписи като Ким Чен Ир, направени кой знае по кое време. А читателите бяха с преобладаващо мнение, че се облича с едни и същи облекла.
Е, през вчерашния ден се беше облякъл с жълта фланелка. И ето, в този момент си сподели, имал три обичани ризи...
Дали да не съберем пари да му купим още ризи и да му ги изпратим. Или да му пратим, който има по-запазени втора ръка, каквито си купува повече от половината български народ. Размерът очевидно е XXXL, с наклонност да се усилва.
Така, де. Премиерът ни чете и дава отговор:)

Линк изпод в мненията - "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР