Кадър: 7/8 ТВ и Снимка: Николаос Цитиридис, фейсбукВодещият на предаването

...
Кадър: 7/8 ТВ и Снимка: Николаос Цитиридис, фейсбукВодещият на предаването
Коментари Харесай

Тошко Йорданов нападна Цитиридис: Издъни се като кифладжия

Кадър: 7/8 ТВ и Снимка: Николаос Цитиридис, фейсбук

Водещият на предаването " Студио Хъ " по " 7/8 ТВ " Тошко Йорданов подлага на критика остро трите огромни български малките екрани като счита, че те не харесват партията на Слави Трифонов - " ИТН ".

" В БТВ, Нова и Българска национална телевизия няма обич към " ИТН ". В БТВ нямаше обич към нас даже когато бяхме там. Ние бяхме нещо като грозния комшия от село дето се вършим, че не е там, а е извънредно богат. Ние в тази ситуация докарвахме парите в малкия екран. Ако някой седне да види какъв брой са рекламните доходи от " Шоуто на Слави " в този слот дето е от 22 до 0 ч., който по принцип е мъртъв слот. Ние бяхме " златна кокошка ". Обаче кокошка, от която те е позор, се правиш, че я няма.

И тогава нямаше обич. Ние, " гадните чалгари " 20 години бяхме най-гледаното шоу. След това пуснаха някакъв юноша от гръцки генезис, който се издъни като кифладжия.

И в този момент шоуто е половин час и го гледат несъмнено петте му приятеля плюс тези дето работят там от напън. Нещата би трябвало да се мерят по резултати ", безапелационен бе Йорданов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР