Кадър: 7/8 ТВ и БНТЖурналистът Валери Найденов изрази съмнения дали

...
Кадър: 7/8 ТВ и БНТЖурналистът Валери Найденов изрази съмнения дали
Коментари Харесай

Журналистът Валери Найденов по БНТ: Много хора казват, че партията на Слави всъщност не е негова

Кадър: 7/8 ТВ и Българска национална телевизия

Журналистът Валери Найденов изрази подозрения дали Слави Трифонов е искитският водач на партия " ИТН ". Той позволява, че зад шоумена може би 100 различен човек.

" Мълчанието на Трифонов приказва, че партията на Слави, не е партията на Слави. Много хора декларират, че „ ИТН “ е партия на Ахмед Доган “ ", съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия журналистът.

„ Бърза се с измененията за Изборния кодекс. Партията на Слави Трифонов би трябвало да излъчи министър председател “, съобщи журналистът Валерия Велева. Според нея и трите мандата няма да се състоят.

„ Много вярно беше решението на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Ако не бяха върнали мандата, щеше да има един непотребен спор в Народното събрание “, разяснява Велева решението на ГЕРБ за връщането на мандата за сформиране на държавно управление.

„ Борисов беше прав и по тази причина, че депутатите се качиха на Мерцедесите, усилиха заплатите си и се погрижиха за своето богатство “, сподели журналистката.

И добави, че държанието на „ ИТН “ не оставят Борисов да си отиде.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР