Кадър: ЕнврокомХората в НСО са протектирани политически вътре. Имало е поръчка

...
Кадър: ЕнврокомХората в НСО са протектирани политически вътре. Имало е поръчка
Коментари Харесай

Полк. Марков: Ако Божков извади списъкът на лицата, които са били съдружници с него, цялата държава ще се разпадне

Кадър: Енвроком

Хората в НСО са протектирани политически вътре. Имало е поръчка за политик. Убийството на Марангозова не е нищо значително, това е обикновено ликвидиране. Най-простото е да се ликвидира предприемач. Зад всеки олигарх и предприемач у нас стои политически кръг. Ако тръгнем да ровим кой зад кого е, влизаме в блатото. Нека бъдем търпеливи, с цел да имат изгода за обществото нещата, които ще продължат да излизат. Държавата ни по този начин диша, като при ковид, с тръба в гърлото. Махнат ли ни тръбата с нас е свършено.

Това съобщи някогашният чиновник на НСО полк. Николай Марков  в предаването „ Алтернативата “ по ТВ1, където дружно с журналиста Огнян Стефанов, издател на Фрог Нюз,  разяснява тематиката за преразпределението на политическите и стопански играчи в страната ни, написа frognews.bg.

„ Часове преди да бъда уволнен в НСО се организира едно съвещание на всички от Националната работа за защита.  Аз станах и споделих, че всички тези над 100 индивида, които участват са участници в проведената престъпност. Въобще не става въпрос единствено за убийства. Такива групи има доста и не са от 2019 година, както споделя основния прокурор, чиито брат също беше парашутиран в НСО. Повечето от генералите, които бяха създадени по това време, Първанов беше президент, вземат участие в такива групи.

Повечето от проведените нарушители се охраняват от НСО публично. Това не е един чиновник, това са групи и те по този начин си действат от 30 години.  Ареста в този момент касае връзка с други неща. “, съобщи още Марков.

 

„ Спомняте ли си, че офицер на НСО беше открит мъртъв в един сарай? Никой не попита по какъв начин по този начин един подобен офицер, който не е на работа попада там.

Спомняте ли си, че Васил Божков също имаше опасност за ликвидиране и защита, тъкмо когато и Ахмед Доган получи най-високата степен на защита. Смятате ли, че хазартния бизнес е  на Божков? „ Нове холдинг “ е страшилище. Ако Божков извади описът на лицата, които са били съдружници с него, цялата страна ще се разпадне. “, добави Марков.

 

„ Не знам дали Божков цели договорка. До преди няколко дни всички мислеха, че тези есемеси и нещата към ФК „ Левски “ са предложение за договорка, само че от ден на ден излиза наяве, че той демонстрира, че в случай че не се реагира на показаните връзки с Горанов и раздаваните милиони към притежателя на една друга телевизия ще продължи. Мисля, че тази игра ще загрубее.  Тук става дума за хора, или групи, които дълги години са били в някакви връзки – бизнес или партньорски, само че когато става въпрос за доста пари нещата са други. Вижда се, че тези които държат прокуратурата и следствието нападнаха човек, който евентуално до неотдавна е бил част от тези кръгове. “, сподели Огнян Стефанов.

 

„ Божков няма да стои със скръстени ръце, тъй като той е изграждал бизнеса си по времена на огромна корупция по високите етажи на властта. Тази корупция не е от през вчерашния ден. Той познава кухнята и играчите в нея. Известно е, че има доста компромати против политици и властимащи. ", сподели още той

 

По думите му механизмът на битие и дейности на тази доминация в страната е към този момент оголен, няма какво да чакаме в този момент да се разкрива, той е явен. " Започна да го прави още Цветан Василев. Вече никой няма подозрение, че банката КТБ беше фалирана съзнателно. Коя пирамида им активи за толкоз милион, които бяха разграбени по този метод и към момента не престават да ги разграбват?

 

Божков не прави никаква услуга на властта като вади тези компромати. Не имам вяра, че той прави нещо несъзнателно, че въобще може да допусне нещо несъзнателно. Може да опитва, с цел да види какви ще бъдат реакциите, само че си дава сметка за всяка своя дума и деяние, изключително по-късно което се случи с бизнеса му и негови близки. “, продължи коментара си журналистът.

 

По думите на Николай Марков Божков е част от скритата социалистическа стопанска система, която действа у нас.

 

„ Това са едни касиери, които генерират избрани капитали, които в края на годината се разпределят сред политическо тяло и бизнес такова тяло. Капиталите на Божков не са негови и в никакъв случай не са били негови. Той знае, че напънът не идва от Борисов, тъй като тук са негови съдружници. ", счита Марков.

 

" Дори интернационалните  разследващи структури като ОЛАФ и американски организации са впечатлени от изобретателността на нашата система. Голяма част от европейските пари се изпират в България, изпират се милиарди. Тези пари не се задържат в страна ни, това са потоци пари. Божков се занимава с ръководство на парични потоци и се занимава с това от 20 години. Той беше предприемач преди 30 години.

Връзките, които са налице, за специфичните служби, които проучват тези процеси, даже с италианската мафия, са добре известни. “, съобщи Марков.

 

 „ Роберто Савиано беше написал в едно от книгите си от къде минават главните канали, като беше подечертал, че информацията му не е единствено от службите, само че и от хора, които вземат участие в тези канали. Става въпрос за оръжие, дрога и така нататък, освен за изпиране на пари. Толкова в детайли беше разказан този път в България, градовете и селата и хората, които ги движат. “, добави Стефанов.

 

По думите му в турския отчет за контрабандата на цигари ясно се показва, че средствата отиват за финансиране на терористични организации. Преди този доклад  излезе подобен английски подобен отчет, който разказва присъединяване в тези канали на хора от ръководството в страната ни. Това беше следствие на английските служби, които не са кои да е. Изброени бяха компаниите, които са свързани с Ирак, Дубай и така нататък Имаше разказан и опита за основаване на банка в кюрдската част на Ирак. Лидерът на тази част беше посрещнат с почести у нас. Но тук тези неща се неглежират. Неглежират се очевадни неща тъй като липсва цивилен напън тук. Той не се показва единствено в това, дали хора ще излязат на митинг на площада, има доста повече форми на подобен напън, само че тук не се упражняват. “, сподели още журналистът.

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР