Качвам снимки, как майката Габриела Славова – Началник отдел Превенции

...
Качвам снимки, как майката Габриела Славова – Началник отдел Превенции
Коментари Харесай

Ексдепутат, съсед на обвинените в убийството на Пейо: Държаха детето голо и босо през ноември

„ Качвам фотоси, по какъв начин майката Габриела Славова – Началник отдел Превенции на детските наркомании в община Бургас, третираше детето си – голо, без гащи, ходеше босо и носеше в ръка ботушите си ноември месец. Нали грижовна майка? Така сподели съдът и я пусна на независимост “, това написа в своя фейсбук профил някогашният народен представител от „ Възраждане “ Владимир Павлов.

В поста си той се разгласи като най-пострадалият човек в България, след убития Пейо, от „ троицата “ Красимира Трифонова, щерка й Габриела Славова и нейната баба Тона Трифонова.

„ По неведоми дълги връзки и пипала, тези три кокони бяха настанени в общинско жилище на първа линия до морската градина в Бургас, а в тяхна чест бе осъществен цялостен ремонт за сметка на бургаския бюджет от близо 30 000 лв., по техни хвалби. Така се оказахме комшии с тях врата против врата. Както се поставя за новодошли, без да ги познавам изобщо, предложих да им оказа помощ с качването на багажа и мебелите. Така се срещнах и с починалия Пейо, с който двамата пренесохме и качихме всичко без дори и те да оказват помощ.

Веднага ми направи неприятно усещане тъщата Красимира, която се изживя на главатар и стартира да ми разпорежда кое и какво да нося, все едно съм й задължен и някакъв прислужник. Трите по този начин и не пипнаха и една чантичка. Уморен, след през целия ден носене, не ми споделиха и едно благодаря. Но, странното бе, че до края на деня, към този момент бяха сложили връх да се скарат с съвсем всички жители на блока “, описа Павлов за първата си среща с Пейо, Габриела и Красимира.

По думите на ексдепутата извънредно огромно усещане му направил автомобила, с който се придвижвали, защото по това време цената на сходен бус от марката „ Мерцедес “ надхвърляла 120 000 лв..

„ Как с толкоз безценен автомобил ги настаняват в общинско жилище, като нуждаещи се “, пита Павлов в своя пост.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР