Качеството на секса между двама души зависи от много фактори.

...
Качеството на секса между двама души зависи от много фактори.
Коментари Харесай

Как да подобрите секса с помощта на фън шуй

Качеството на секса сред двама души зависи от доста фактори. Според писателката Анджи Ма Вонг, ситуацията в стаята въздейства значително на чувствата, които имат мъжете и дамите по време на секс, написа tialoto.bg. Не единствено цветът на стените, завивките, а и разположението на някои мебели и избрана техника, могат да попречат на оргазма. В своята книга „ Фън шуй – формула за любовта “, тя разкрива няколко секрети, които връщат хармонията в връзките и усъвършенстват интимния живот.

Специалистът по китайското антично изкуство е на мнение, че би трябвало да се обърнете към ароматерапията, в случай че желаете да имате по-вълнуващ полов живот. Тя дава образец със свещи, които миришат на портокал. За да може нотката на цитрус в дома ви да увеличи либидото на вас и половинката, ги палете всеки ден най-малко една седмица.

В случай, че имате чести полови контакти, само че те са лишени от пристрастеност, северната част на помещението би трябвало да бъде пребоядисана в наследник цвят. Според фън шуй, този колорит възстановява желанието и усилва интереса на другия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР