Качественото обучение на служителите е един от основните приоритети на

...
Качественото обучение на служителите е един от основните приоритети на
Коментари Харесай

Министър Стоянов: Качественото обучение на служителите на МВР е един от основните ни приоритети

Качественото образование на чиновниците е един от главните цели на управлението на Министерство на вътрешните работи.

Това сподели министърът на вътрешните работи в оставка на среща в София на випускници и управлението на Международната академия по правоприлагане ILEA - Будапеща, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Участниците във форума бяха приветствани от и посланика на Съединени американски щати в България Кенет Мертен. 

„ Новите познания и умения са инструмент за навременен и съответен отговор на провокациите, пред които ежедневната работа ни изправя. Голяма част от управителния състав на Министерство на вътрешните работи, в това число самият аз, сме ученици на ILEA “, означи министър Стоянов в обръщението си. Като основен миг в подтекста на динамично изменящата се среда за сигурност той открои на практика насочените и фокусирани върху настоящи тематики курсове, допринасящи за насърчаване и одобряване на положителните практики и рационализиране на взаимоотношението. 

В полемиките, проведени в границите на форума, се включиха основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев, шефовете на петте основни дирекции и на Столична дирекция на вътрешните работи, специалисти от вътрешното ведомство. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР