Качества като самоувереност, решителност и смелост са добродетели, за които

...
Качества като самоувереност, решителност и смелост са добродетели, за които
Коментари Харесай

Сред тях ли сте: Това са 4-те най-самокритични зодии

Качества като самонадеяност, увереност и храброст са добродетели, за които доста мечтаят и доста малко имат. В главите на хората, на които им липсват тези особености в характера, постоянно е цялостна каша.

Постоянно се бият въпроси като „ Трябваше ли да го върша? “, „ Не можеше ли да го направя и по-добре? “ и „ Дали мога да оправя нещата? “. Следните 4 зодиакални знака съвсем непрекъснато проучват дейностите:

Телец
Знаем, че Телецът е крепко стъпил на земята и му е занимание да се постанова и да реализира задачите си. Въпреки това той постоянно става жертва на скрупули, в случай че разбере, че е наранил някого с държанието си. Особено, в случай че това е някой, на който държи.

В този случай първата му мисъл е: „ Наистина ли ми беше нужно това? “. В знак на опрощение, с цел да умилостиви пострадалите, той им провежда сладки изненади, замазвайки ситуацията.



Водолей
Макар от време на време да виждаме Водолеят като високомерен и дистанциран, той постоянно проучва дейностите си. Поради най-пъргава мисъл от всички зодиакални знаци, той, напълно разумно, неизбежно вижда, в случай че някой му е афектиран.

Тогава угризенията идват на приливи и отливи. За малко се отърси, само че когато огледалото му напомни, незабавно му се желае да се зашлеви самичък.



Риби
Напълно естествено в тази ранглиста Рибите няма метода да липсват. Притежавайки изострено възприятие за емпатия, те на момента схващат, в случай че са постъпили неуместно. За разлика от Телеца, реакцията на Водолея е моментална.

Той се разкайва и откровено съжалява за стореното от него самия. Чувството за позор го превзема и му се желае да се отдръпна от света, въпреки и за известно време.

След като този интервал на самообвиняване и критикуване премине, той се връща назад с откровеното предпочитание да поправи нещата. На това му се споделя кураж!


Стрелец
Нерядко се случва нетактичният и пряк Стрелец да прекали със изявленията си. Обикновено не го вижда, само че когато все по-често стартира да се вижда намусени и афектирани лица, се запитва къде толкоз е сбъркал.

И тогава в главата му нахлуват куп елементи, които провокират самокритичност. През мозъка му се върти: „ По дяволите, ще съумея ли в миналото да оправя нещата? “

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР