“Качества? Какви качества? Арогантна самодостатъчност е качество за изчегъртване на

...
“Качества? Какви качества? Арогантна самодостатъчност е качество за изчегъртване на
Коментари Харесай

Хаджигенов: Петър Илиев сам ликвидира шансовете си

“Качества? Какви качества? Арогантна самодостатъчност е качество за изчегъртване на Гешев? Че то това е Гешев. Слагаме ги един до различен, абстрахираме се от образната аналогия, слушаме ги по какъв начин приказват и получаваме две страни на една и съща монета”. Така разяснява изявлението на Петър Илиев от Има Такъв Народ пред NOVA в понеделник съпредседателят на "Изправи се БГ! Ние идваме! " Николай Хаджигенов.

По думите му Илиев не е индивидът, който ще направи каквото и да било. „ Той самичък ликвидира шанса си. Интервюто му е независимо съображение да гласуваме против държавното управление. Защото то сподели, че кастингът за политици не е верният метод. Кастингът за политици в действителност се назовава избори”, уточни той в студиото на „ Здравей, България”.

„ Има Такъв Народ взеха нашите цели, на „ Демократична България” и обществената част на Българска социалистическа партия и ги плеснаха при тях в декларация. В петък половината адвокати в Народно събрание не си подвигаха телефоните, тъй като неистово търсеха претендент за правосъден министър. Причината да гласуваме срещу, а не просто въздържали се е механизмът, по който се сглобява това правителство”, безапелационен е Хаджигенов.

По думите му за прословутото изчегъртване, за което приказва Слави Трифонов - Има Такъв Народ нямали концепция какво вършат. „ Друг е въпросът какъв брой им стиска? На тях им стиска да ни се карат от тв приемника. Но да създадат сложните неща – за това се желае различен вид стискане”.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР