Качено е вече в Instagram, цяла Европа гледа. Така сътрудничката

...
Качено е вече в Instagram, цяла Европа гледа. Така сътрудничката
Коментари Харесай

Сръбската Севда ТВ - Сузана, се оплака на Борисов, че много друса

Качено е към този момент в Instagram, цяла Европа гледа. Така сътрудничката на сръбския президент Александър Вучич отговори на въпрос на премиера Бойко Борисов дали снима обхода на " Балкански поток " (българската част от " Турски поток " ). Борисов я питаше дали е снимала всичко, до момента в който шофираше, само че тя се оплака през смях, че " доста друса ".
770 от служащите по газопровода са под карантина - поради ковид. Те не са заболели, става въпрос за 14-те дни наложителна карантина. " Докъде стигнахме италианци да ни работят - преди беше противоположното ", възкликна Борисов.
" Булгартрансгаз " ЕАД построява газопровод с обща дължина 474 км. Общо са доставени във краткотрайните строителни бази 26 489 броя тръби или 324,26 км. На пристанище „ Бургас “ има доставени още 10 935 броя тръби или 133,52 км, които всекидневно се транспортират към краткотрайните бази. Общият измит хумус от сервитута на газопровода е 403,19 км. Разнесените тръби по трасето са 281,22 км, от които са заварени 153,06 км. Изкопаната траншея за полагане на газопровода е 100,44 км. Положеният газопровод в траншеята е 91,43 км. Териториите с археологически обекти по трасето се изследват и освобождават за строителството, с оглед запазване на културното завещание на страната ни при построяването на „ Балканки поток “.
За цялостната реализация на плана за уголемение на газопреносната инфраструктура от българо-турската до българо-сръбската граница ще бъдат построени и две компресорни станции – Конституционен съд " Расово " и Конституционен съд " Нова Провадия ".
" Догодина и да искаш да дойдеш да гледаш, няма да можеш. Сега му се радваме " - по този начин Борисов разяснява пред Вучич по какъв начин 2021 година всичко ще е приключено.
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР