Кабинковият лифт в Банско ще работи в дните около студентския

...
Кабинковият лифт в Банско ще работи в дните около студентския
Коментари Харесай

Банско пуска кабинковия лифт за осми декември

Кабинковият въжен превоз в Банско ще работи в дните към студентския празник – 8, 9 и 10 декември, оповестяват от компанията концесионер „ Юлен “ АД. Официалният старт на зимния сезон в курорта ще бъде даден на 17 декември с богата стратегия на пистите и в планинския град. Началото ще бъде сложено на Бъндеришка поляна още от утринните часове с няколко игри. От 12 часа е всеобщо втурване на ски звездите и децата от ски учебно заведение „ Юлен “, след което стартира концерт на 100 кила и гайдари.

Официална информация за старта на зимния сезон в другите ни два огромни ски курорта – Пампорово и Боровец, към момента няма.
Какви са цените
По отношение на цените и изискванията за закупуване на ски карти, от информацията, оповестена на формалния уебсайт на Банско, излиза наяве, че курортът резервира миналогодишните цени на сезонните карти за лифтовете за всички посетители, които ги закупят в интервала сред 10 октомври и 10 декември. Като цените са надлежно – 1500 лева за сезонна ски карта за възрастни и 1400 лева за всички студенти, възпитаници и пенсионери до 75 години. За деца от 7 до 12 години цената за целия сезон е 800 лева, а за по-малките – до 7-годишна възраст –  и пенсионери над 76 години – цената е 100 лева

От Пампорово пък оферират финансова предвидимост на всички, закупили ски карти до 30 ноември. Новата услуга се назовава Select и е с отворени дати за прилагане през зимния сезон. Предлага се за половин, за 1, 2, 3, 4, 5, 6 или 7 поредни дни и може да бъде закупена авансово, само че без закрепени дати, запазвайки гъвкавостта на прилагане, в определен от ползвателя интервал през зимния сезон.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинБанско въжен превоз Банско разкриване на ски сезон ски сезон ПоследниНай-четениТуризъм 68 Банско пуска кабинковия въжен превоз за осми декември Бюджет и финанси 808 Русия се хвали със постоянна финансова система макар глобите Пазари 1728 Eвропа внася рекордни количества съветски полутечен природен газ Финанси 436 Георгиева: Фед би трябвало да продължи с нарастването на лихвите Компании 8164 Собственикът на „ Хиполенд “ построява ритейл парк за €15 млн. в Добрич Накратко 6198 Новините от седмицата: „ Лукойл “ с ултиматум; Ново предписание за пенсиите; Още 8 F-16 за $1.3 милиарда Компании 5262 Rolls-Royce сполучливо тества водороден мотор Индустрии 4772 Бизнесът с изнесени услуги в България набъбна с 10 000 души Всички вести Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР