Кабинетът в оставка ще определи зам.-управител за България в Европейската

...
Кабинетът в оставка ще определи зам.-управител за България в Европейската
Коментари Харесай

Кабинетът в оставка Денков - Габриел с редовно заседание

Кабинетът в оставка ще дефинира зам.-управител за България в Европейската банка за възобновяване и развиване. Това планува дневния ред на министерския съвет.

На съвещанието ще бъде призната и Национална тактика за електронно опазване на здравето и цифровизация на здравната система.

Правителството ще одобри план за установяване на стойностите, които служат за пресмятане тавана на приходите за съответния вид производител на електрическа сила от преходните и заключителни разпореждания на Закона за Държавния бюджет за 2024 година

Министрите ще одобрят спомагателен трансфер по бюджета на Държавното публично обезпечаване за 2024 година и ще предложат на Народното събрание одобрение на съглашението за съдействие сред Виенския стопански конгрес и Българската организация за вложения.

Ще бъдат утвърдени и промени по бюджета на Министерството на образованието и науката за 2024 година по отношение на увеличение капитала на комерсиално сдружение и план на решение за увеличение капитала на „ Студентски столове и общежития “ ЕАД.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР