"Кабинетът ще се опита да се еманципира от опеката на

...
"Кабинетът ще се опита да се еманципира от опеката на
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Радев се сгромоляса като политик

"Кабинетът ще се опита да се еманципира от опеката на Радев. Това е петорна коалиция - петият детайл за стойка е президенствтото. Те държат силовите министерства и по този начин ще се опитат да държат държавното управление. Коалиционните сътрудници ще се обединят против своя опекун ".

Това съобщи политическият PR Нидал Алгафари пред NOVA NEWS.

Според него Румен Радев не е произнесъл тирада, а едва изявление с клишета.

"Той се сгромоляса като политик през първия мандат. Вече е влезнал в историята - първият президент, нарушил Конституцията. Продължава да се държи като че ли нищо не се е случило. Избран е при най-ниската изборна интензивност. Историята обаче демонстрира, че партии, основани от президенти, нямат триумф ", разяснява той. И добави, че властта е извадила най-късата съчка с всички тези рецесии. "Колебаят се да обяснят позицията си за зеления документ, цените на тока и държавният бюджет се бави ", даде образец политическият PR.

По думите му Радев няма съдружници в четворната коалиция. "Те поддържат Кирил Петков. Трябва още малко да пошляпат преди да се научат да стъпват. Всичко, което вършат, е ляво. Нинова ги натиска за лява политика. Проблемът е, че към този момент нямаме дясно. Политиката на ГЕРБ също беше лява ", смята Алгафари.

Той счита, че Нинова би трябвало да затегне редиците и да има по-млади хора. "Има подобен народ " ще последват Мая Манолова и няма да влязат в Народното събрание, в случай че не престават да въртят своята политика както в този момент. Манолова постоянно има опция да се върне. Тя може да се присламчи към някой, може го ", безапелационен е той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР