Кабинетът ще обсъжда план за независим външен контрол на концесионните

...
Кабинетът ще обсъжда план за независим външен контрол на концесионните
Коментари Харесай

Кабинетът ще одобри допълнителни разходи за МОН и правосъдното министерство

Кабинетът ще разисква проект за самостоятелен външен надзор на концесионните контракти

Правителството ще разиска годишен проект за самостоятелен външен надзор над осъществяването на концесионните контракти от Агенцията за обществените предприятия и надзор. Това планува проектопрограмата за днешното постоянно държавно съвещание, оповестиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Очаква се да бъде разисквано и проекторешение кой да ръководи Националния съвет за хората с увреждания, както и кои ще бъдат представителите на страната в него. Правителството ще промени и решение на Министерския съвет от 2010 година, с което се назначават членове на Управителния съвет на Държавния фонд за гарантиране на резистентност на държавната пенсионна система.

Министерският съвет се чака да гласоподава и две проектопостановления, с които да утвърди спомагателни разноски по бюджетите на Министерството на образованието и науката и Министерството на правораздаването. В рамките на съвещанието държавното управление би трябвало да дефинира и състава на делегацията на България за присъединяване в тридесет и първата годишна среща на Съвета на шефовете на Европейската банка за възобновяване и развиване, която ще се организира от 10 до 12 май т.г. в Маракеш. Началото на съвещанието е от 10:00 ч.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР