Кабинетът се отказа от купуването на нов правителствен самолет, като

...
Кабинетът се отказа от купуването на нов правителствен самолет, като
Коментари Харесай

Натъжен от идиоти, Борисов се отказа от спорния харч за нов самолет

Кабинетът се отхвърли от пазаруването на нов държавен аероплан, като заделените за задачата 55 млн. лв. ще бъдат пренасочени за спортна инфраструктура - главно за стадионите на пловдивските клубове " Ботев " и " Локомотив ".

" Много ми е мъчително за водачите, за екипажите, за пасажерите, отвън мен, само че с тези пари ще покрием други точки ", сподели Борисов при започване на днешното държавно съвещание.

Новият държавен аероплан трябваше да замести потребления в този момент " Фалкон ", с който в последните месеци имаше няколко случая.

" Завчера отново отхвърли автопилотът на самолета, когато е облитал за РВД над Бургас. Късмет – в ярко време. Не могат да кажат за какво. Сега отново ще платим маса пари, тъй като отива на ремонт в Женева. Но в случай че това е било в мъгла нямаше да ги има пасажерите и хората там ", изясни Борисов в четвъртък.

Авиоексперти обаче обясниха, че " Фалкон " -ът може да се употребява още дълго време, в случай че се поддържа вярно, и оспориха разходвам за нов аероплан.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР