Кабинетът се очаква да разгледа проект на постановление за преобразуване

...
Кабинетът се очаква да разгледа проект на постановление за преобразуване
Коментари Харесай

Кабинетът обсъжда преобразуване на Агенцията за българите в чужбина

Кабинетът се чака да прегледа план на разпореждане за превръщане на Държавната организация за българите в чужбина към Министерския съвет в Изпълнителна организация за българите в чужбина към министъра на външните работи. Това планува част от програмата за постоянното държавно съвещание през днешния ден, оповестиха от пресслужбата на Министерския съвет. 

Премиерът и министрите ще обсъдят още актуализация на Националната стратегия за промени на страната ни , както и ще дефинират нов координатор от българска страна за самодейността „ Три морета “. 

В дневния ред на държавното съвещание са включени още отчет на вицепремиера по районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов за осъществяването на Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилните жилища, както и доклад на Съвета за съгласуваност при ръководство на средствата от Европейски Съюз.

Министерският съвет ще разиска и план на меморандум за съгласие сред министерствата на защитата на България и Финландия , отнасящ се до съдействие в региона на материалните запаси за защита. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР