Кабинетът по хирургия в Медицински център-1 в Пловдив удължава работното

...
Кабинетът по хирургия в Медицински център-1 в Пловдив удължава работното
Коментари Харесай

В Медицински център-1: Удължиха работното време на хирурзите

Кабинетът по хирургия в Медицински център-1 в Пловдив удължава работното си време от този месец. Всеки ден нуждаещите се могат да го посещават и да бъдат съветвани от експерт сред 9 и 16 ч.

С повишение на температурите и след пороите пациенти от Пловдив и от района от ден на ден търсят помощ при хирург поради ухапвания от кърлежи, недоволства от болки в корема, само че най-вече поради обострени хемороиди, които са постоянно срещан проблем през топлите месеци. Високите температури, дехидратацията на организма, утежняването на хроничния запек са част от аргументите.

Медицински център-1 партнира с отделението по хирургия в болница „ Медлайн “, което първо в Пловдив стартира използването на метода THD за унищожаване на хемороиди без сечения. При този прийом под ехографски доплеров надзор се прекъсва кръвотокът към възлите. Той е относително нов за нашата страна и е подобаващ за пациенти с II до IV етап на заболяването и изключително при кървящи хемороиди. Това уточни доктор Милко Милушев, който съветва пациентите в кабинета дружно с сътрудниците си доктор Костадин Белев и доктор Явор Буков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР