Кабинетът Петков явно е поел някакво обещание и затова е

...
Кабинетът Петков явно е поел някакво обещание и затова е
Коментари Харесай

Борисов за отсрочката на ембаргото: Кабинетът Петков явно е поел някакво обещание

Кабинетът " Петков " очевидно е поел някакво заричане и по тази причина е получил пролонгация за ембарго над съветския нефт до 2024 година с опция за доставки у нас. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, заяви Българска национална телевизия. Това стана по време на конгреса на Европейската национална партия в Ротердам, на който се избира и нов президент на партията. Той беседва с председателката на Европейския парламент Роберта Мецола и с единствения претендент за президент на ЕНП - Манфред Вебер.

Борисов посочи, че в страната ни има рафинерия и пристанища, и на процедура може да доставя по-евтин нефт от където си изиска . Те са разискали абсурда с настаняването на украинските бежанци в България.
 Официално имаме пролонгация за прекъсването на вноса на съветски нефт до края на 2024 година
Официално имаме пролонгация за прекъсването на вноса на съветски нефт до края на 2024 година

Въпреки всичко излизаме със прекъсване на 90% от петролните покупки от Русия, съобщи Петков

Поредният провал- както във всяко едно отношение. За да се покажат пред света, че са доста готини, оправдавам се за жаргона - ги пуснаха в 4-звездни хотели. Сега ще ги пращат на палатки. Ние месеци наред обяснявахме, че да разбирам- пристигнали през нощта, настаняват ги, даваш им петзвезден хотел да се оправят хората и по-късно би трябвало да има стратегия по настаняване, стратегия къде ще работят, къде ще учат децата, къде ще има медицинските им осигуровки. Те ги оставиха на курорт и в този момент тъкмо почва курортния сезон, идват или са пристигнали към този момент и туристите и оле мамо какво стана. Скандално държание на тази въпросна госпожа, наречена вицепремиер. С това ужасно изражение на някакво нескопосано видео - плаши, изяснява, държи се надменно. В други времена мой министър с такова държание към този момент нямаше да е министър, съобщи Бойко Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР