Кабинетът на варненския апелативен прокурор Владимир Чавдаров, както и имоти

...
Кабинетът на варненския апелативен прокурор Владимир Чавдаров, както и имоти
Коментари Харесай

Разследват апелативния прокурор на Варна Владимир Чавдаров за корупция

Кабинетът на варненския апелативен прокурор Владимир Чавдаров, както и парцели на негови близки са били претърсени тази заран. За това заяви Би Ти Ви. По-късно новината беше доказана от прокуратурата със известие, публикувано от Българска телеграфна агенция. Според него досега проверяващите са разкрили 270 броя муниции, държани без съответно позволение в парцели на Чавдаров.

Предстои и осъществяването на още процесуално-следствени дейности.

Освен кабинета на висшия магистрат, претърсвания са осъществени и в парцели, които са благосъстоятелност на Чавдаров, както и на негови близки.

По неофициална информация Чавдаров е обект на следствие поради голям брой сигнали за желани и получавани подкупи за решение на каузи. За момента публична информация от държавното обвиняване няма. Знае се единствено, че следствието се води от Софийската градска прокуратура.

Магистратът не е арестуван.

Владимир Чавдаров стана апелативен прокурор на Варна през 2018 година, преди този момент е бил областен и военно-окръжен прокурор на Варна, а предходната година беше определен и за член на Висшия правосъден съвет.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР