Кабинетът на проф. Габровски не е на ГЕРБ, той сам

...
Кабинетът на проф. Габровски не е на ГЕРБ, той сам
Коментари Харесай

„Българско лято“: Пазаруването и промоциите вървят с пълна сила…

Кабинетът на проф. Габровски не е на ГЕРБ, той самичък сортира далечен от партиите екип.

Това настояват с цялостни сили от няколко дни насам и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, и самият проф. Габровски. Кандидатът за министър председател даже разказа избраниците си като „ доста добре познати в професионалните среди експерти “. И отново не пропусна да увери, че ги е избрал без значение. Но пропусна нещо доста важно… В публикуваните публични биографии на кандидат-министрите се натъртва на опита им, без да се показват политическите сили, които са ги назначавали през годините на основни постове.

От пръв взор селекцията на Габровски впечатлява с мощното наличие на фрагменти, познати ни от държавните управления на Бойко Борисов и на Пламен Орешарски.
Просто е – гледаме „ римейк “ на Тройната коалиция. Само че във формулата Национална движение „Симеон Втори" + Българска социалистическа партия + Движение за права и свободи вместо „ царската партия “ написа ГЕРБ.

И както е всекидневно за последната декада, Движение за права и свободи е съвсем невидимо зад необятния тил на ГЕРБ. Ясно е, че хората няма по какъв начин да се вържат на опашатата неистина за самостоятелния асортимент.

Има огромна възможност същият кабинет да бъде препоръчан и от носителя на третия мандат, с цел да може още веднъж отговорността да е ничия или да се припише на съответната партия „ бушон “!

Дали обаче народните представители ще постъпят като хората, които сякаш би трябвало да съставляват? Пазаруването и промоциите вървят с цялостна сила…
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР