Кабинетът може да се самосвали във всеки момент, тежки последици

...
Кабинетът може да се самосвали във всеки момент, тежки последици
Коментари Харесай

Кабинетът да се самосвали всеки момент, очаква Паргов

Кабинетът може да се самосвали във всеки миг, тежки последствия за страната в шестте месеца след третия кабинет на Бойко Борисов вижда водача на Българска социалистическа партия -София Калоян Паргов.

Управленски безпорядък, реплика на външно политически триумфи в ръководството било присъщи за кабинета Борисов 3. Свидетели сме на управническа измама, предизвести той членовете на градската организация на алените в София, която се събра на значимо съвещание седмица преди Конгреса. Страната била притисната от нерешени или полу решени проблеми.

Паргов подлага на критика държавния отчет за положението на националната сигурност. Русия не е опасност за България,категоричен бе водачът на Българска социалистическа партия в столицата. Според него има и неуспех в подготовката на европредседателството. Паргов желае страната ни да упорства за отпадане на глобите против Русия. Започнахме да разкриваме същинското лице на модела ГЕРБ, акцентира социалистът.

Той вижда шуробаджанащината и корупция в ръководството. Правителството е несигурно и може да се самосвали всеки един миг, уверен е Калоян Паргов. Концесионер по ползи, това е ГЕРБ, по мнението на водача на алените в столицата.

 От студия и единствено с приказки ГЕРБ се борят с корупцията, възмущава се Свиленски
От студия и единствено с приказки ГЕРБ се борят с корупцията, възмущава се Свиленски

Счита, че ГЕРБ прави опит да затвори устата на хора, публицисти и депутати

Българска социалистическа партия не би трябвало да разчита на автоматизирано публично неодобрение към модела на ръководство на ГЕРБ, което да прелее в доверие към нея. Да показваш грешките на ръководещите не е опция, предизвести той.

Паргов пита дали партията е подготвена да ръководи с професионализъм. Алтернативата не е единствено да отстраним ГЕРБ от власт, посочи аленият лидер. Според него след председателството предварителните избори не са изключени.

Той упорства партията да показа своите други възможности, които да покажат, че партията може да води друга политика. Не е задоволително да покажем, че Българска социалистическа партия е друга от ГЕРБ, счита Паргов. Все още обществото не виждало резултат от дейностите на социалистите на национално и локално равнище. Българска социалистическа партия все по-малко наподобява всеобщата партия, неудовлетворен е водачът на БСП-София.

Вътрешно партийният спор бил естествено положение на партията. Промяната не било изгонването на един или различен. Скандалите в Българска социалистическа партия не са на идейна основа,каза още Паргов. Левицата била отчуждена.

 Овчаров подлага на критика Нинова поради партийните фронтове
Овчаров подлага на критика Нинова поради партийните фронтове

Не се съобразявала с мнението на останалите членове на партията

Затова трябвало да се знае кои са естествените сътрудници на столетницата. Партията трябвало да е в непрекъсната политическа кондиция. Един за всички, всички за един- под това мото алените трябвали да печелят борбите си.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР