Кабинетът и министрите в него трябва да осъзнават и носят

...
Кабинетът и министрите в него трябва да осъзнават и носят
Коментари Харесай

Рибарски: Кабинетът и министрите трябва да осъзнават и носят своята политическа отговорност

Кабинетът и министрите в него би трябвало да осъзнават и носят своята политическа отговорност. Това разяснява пред Нова Нюз националният представител от ПП-ДБ Радослав Рибарски.

Той посочи, че всяка партия, която поддържа законопроектите на държавното управление ясно е декларирала посоката, която следва. Според него посредством диалози се намира излаз от всевъзможни обстановки.

Рибарски добави, че опасности с преустановяване на дерогацията има, по тази причина срокът би трябвало да бъде ясно следван. „ До март месец би трябвало да се подсигурят доставки. Това би трябвало да се случва с дълготрайни контракти. Ако цялото търсене в страната зависи от импорт, евентуално ще имаме проблеми. През годините е реализирана огромна взаимозависимост от производството и горивата създавани в рафинерията. Очаквам това да докара до разбъркване на пазара на горива. Март месец изисква цялостна готовност. В момента понижават количествата съветски петрол, които се обработват ", сподели той.

Рибарски добави, че няма значение кой поема политическа отговорност за министър Калин Стоянова. „ ПГ на ПП-ДБ беше потресена от фрагментите, които видяхме на митингите. Ако той носеше политическа отговорност към ПП-ДБ, щеше да подаде оставка, която му беше поискана от групата. Ще забележим какво ще произведат диалозите сред Денков и Стоянов. ПГ на ПП-ДБ ясно изрази отвращение от случилото се ", сподели той.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР