Кабинетът Главчев е кабинет на ГЕРБ, маскиран като служебно правителство,

...
Кабинетът Главчев е кабинет на ГЕРБ, маскиран като служебно правителство,
Коментари Харесай

Слави ядосан: Кабинетът Главчев е кабинет на ГЕРБ, маскиран като служебно правителство


Кабинетът " Главчев " е кабинет на ГЕРБ, маскиран като служебно държавно управление, счита водачът на “Има подобен народ ” Слави Трифонов. Според него ГЕРБ-ДПС и ПП-ДБ са двете страни на една монета. В сряда вечерта Слави Трифонов взе отношение по настоящата тематика за следващата промяна на външния министър - втора в границите на седмица, откакто министър председателят Димитър Главчев показа служебното държавно управление.

“Необичайната пролетна горещина спря. Заваля дъжд и с него заваляха парадоксите и простотиите в българския политически живот. Малко поетично стана, само че да свържеш пролетния прелестен дъжд с това, което се случва в обществения живот в България е необичайно. Но парадоксите в действителност валят и няма прекъсване ”, разяснява Трифонов във фейсбук.

“Има ново предложение за външен министър и това е Даниел Митов, който е заместник-председател на ГЕРБ. Никога не е имало такова политическо лице в служебните кабинети до в този момент, само че съгласно Бойко Борисов това е съвпадане.

Целият този кабинет е кабинет на ГЕРБ, маскиран като служебно държавно управление. Но това, несъмнено е единствено съвпадане. Много съвпадения се събраха, само че най-голямото съвпадане се назовава ГЕРБ и Движение за права и свободи от една страна и “Продължаваме смяната ” и “Демократична България ” от друга. Ех, това е най-голямото съвпадане!

Двете страни на една монета. На гърба на монетата ГЕРБ и Движение за права и свободи, а на лицето на монетата Политическа партия и Демократична България. И с тази монета би трябвало да плащаме за всички унижения, компликации и нелепости, които претърпяваме сега.

Да, необичайно е да има избор на съмнение към служебно държавно управление, иницииран с подписите на “Възраждане ”, Българска социалистическа партия и “Има подобен народ ”.

Странно е и най-вероятно няма да мине, само че е знак. Знак, че системата не работи и изборите са в заплаха и че жителите на България са застрашени от монетата с две лица - ГЕРБ и Движение за права и свободи от едната страна и Политическа партия и Демократична България от другата ”, счита водачът на Има Такъв Народ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР